Майната 4 #1 Публикувано 28 Август, 2007 в кафе Егоист срещу търговски център Гранд Връщам стария час за месечните срещи, който иска извънредни ще се правят отделно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
element 4 #2 Отговорено 29 Август, 2007 Значи отново в 13ч? ОК, там сме! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hEka 11 #3 Отговорено 29 Август, 2007 тоз път и аз присъствам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #4 Отговорено 30 Август, 2007 И аз ще се пробвам! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nakata 178 #5 Отговорено 30 Август, 2007 къде е това кафе?в кой квартал ако съм свободен да доида Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nakata 178 #6 Отговорено 30 Август, 2007 вече разбрах къде се намира от предната среща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hEka 11 #7 Отговорено 1 Септември, 2007 по дяволите канен съм на тържествен обяд и май май няма да е.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
element 4 #8 Отговорено 2 Септември, 2007 И аз горя, изникна нещо непредвидено. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ceco85 60 #9 Отговорено 2 Септември, 2007 Еи сега минах и ви видях пичове ама мойта взе да мрънка като и дадох идеята да се отбием... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #10 Отговорено 2 Септември, 2007 Еи сега минах и ви видях пичове ама мойта взе да мрънка като и дадох идеята да се отбием... Ем, че стягай я малко. То мрънкане за това, мрънкане за онова - еми неможе винаги да е на тяхното! В интерес на истината и аз я отсвирих днеска моята, заради срещата! Иначе срещичката, макар и скромна след и между бурите разразили се тези дни беше ползотворна, макар и малко разделена на 2 стана! Който е бил - знае, за другите - няма значение - не е важно! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PERFEKTEN_33 5 #11 Отговорено 2 Септември, 2007 пуууу дейбъ! Що не влезнах и аз да вида за срещата............. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
element 4 #12 Отговорено 2 Септември, 2007 Еи сега минах и ви видях пичове ама мойта взе да мрънка като и дадох идеята да се отбием... А-а-а-а-а ти ли беше с един зелен сивик 5г дето се ослушваше покрай бариерата? Забелязах аз,че няква женска ръка се подава и затваря очите на шофьора . Абе то има градски транспорт,таксита... ПП: м/у другото забравих да питам пича с черната ВТИ-ка 4г, мисля че Жеко се казваше, дали има заснети материали от победата му над последния модел Тайп-Р - ако да,моля да ни покаже, много ще ми е интересно!? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bakura 0 #13 Отговорено 3 Септември, 2007 Пак , отново изпуснах срещата ... ем ... така е , който не чете редовно форума . Към кого трябва да се обърна за едно стикерче на клуба ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest element #14 Отговорено 3 Септември, 2007 Пак , отново изпуснах срещата ... ;) ;) ем ... така е , който не чете редовно форума . Към кого трябва да се обърна за едно стикерче на клуба ???Ела направи сефтето на някоя среща да се запознаем,обърни се към Майната и ще си получиш стикера. ОК? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
igra4a 0 #15 Отговорено 3 Септември, 2007 Има клипче с лошо качество е но трябва да го пратя на някой на пощата или скайп тук незнам как става Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ceco85 60 #16 Отговорено 3 Септември, 2007 Еи сега минах и ви видях пичове ама мойта взе да мрънка като и дадох идеята да се отбием... А-а-а-а-а ти ли беше с един зелен сивик 5г дето се ослушваше покрай бариерата? Забелязах аз,че няква женска ръка се подава и затваря очите на шофьора . Абе то има градски транспорт,таксита... ПП: м/у другото забравих да питам пича с черната ВТИ-ка 4г, мисля че Жеко се казваше, дали има заснети материали от победата му над последния модел Тайп-Р - ако да,моля да ни покаже, много ще ми е интересно!?Същия! Абе трябва да дойда да се запознаем някой път. А ето го и въпросния сивик http://theboy.data.bg/pic.025.jpg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Iceman #17 Отговорено 3 Септември, 2007 Същия! Абе трябва да дойда да се запознаем някой път. А ето го и въпросния сивик http://theboy.data.bg/pic.025.jpgТой този Сивик, не беше ли на едно момче от форума - Прокурора мисля му беше ник-а? 1,3 много изпънат, вече със спортно окачване?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
igra4a 0 #18 Отговорено 3 Септември, 2007 Да негов беше Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ceco85 60 #19 Отговорено 4 Септември, 2007 Дам, той сега се вози на по-елегантна кола Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
element 4 #20 Отговорено 4 Септември, 2007 Има клипче с лошо качество е но трябва да го пратя на някой на пощата или скайп тук незнам как ставадай тук да видим кво ще стане s_dafov@abv.bg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове