Nikolcho 0 #1 Публикувано 27 Август, 2007 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=167113 Колеги това води до пристрастяване! Днес ми се размаза дъто от каране на мощните 49 кубика 2 коня и спортен филтър, вдига около 50-60 км/ч. Синовете пощръклеха като я видяха и цял ден напред назад Мисля да я докарам на ЕКО утре. П.П. Приемам заявки за гонки на Божурище. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #2 Отговорено 27 Август, 2007 Бацеееееее....... Избухна остро! Интересно, ако аз кача стоте си килограма на това нещо, дали ще оцелеят конете че да помръднат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolcho 0 #3 Отговорено 27 Август, 2007 Ще те носи като бръмбар сламка и за още ше пита само трябва да си бърз с краката при тръгване щото съединителя му е центробежен и нема душа от место да тръгне, ама тръгне ли нема спиране то затова и децата немат спирачки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #4 Отговорено 28 Август, 2007 Е-е-е много яко возило ..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #5 Отговорено 28 Август, 2007 Ха ха това моторче е супер яко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fieldy_ 0 #6 Отговорено 28 Август, 2007 Здравейте и от мен колеги,Та по темата...Миналата година, по това време съм се наглезал а Парма на паркингите пред Фиерата всяка вечер се сбираха поне 50 човяека точно с такива моторчета. Всякъкви възрасти и си редят шишета с вода вместо конуси и познаите ... до 12 вечерта.. на лампи яко гонки по импровизираните пистички и драг дърпания..и интересното бе6е че в началото само бащи учеха децата си ам после явно като се разчу..... лудница..50 годишни чичковци.. цепят мрака абе яко си бече за цена от 250 до 400 евро.. мотопедката.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #7 Отговорено 28 Август, 2007 Верно, колко струва такава играчка? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #8 Отговорено 28 Август, 2007 На ъгъла на "В. Левски" и "Фр. Нансен" ги има. Цената е между 350 и 500 лева, в зависимост от модела. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #9 Отговорено 28 Август, 2007 Един приятел продава такива китайски за 380 лв. няколко разновиднисти,щяхме да правим клип с гонка аз с колата той с моторчето и трябваше да му се оставя да ме изпревари за реклама Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Nikolcho #10 Отговорено 28 Август, 2007 Това го взехме от Кубратово чисто ново за 280лв, Китайско ама върши работа. Хем Аз спокоен хем синовете си имат занимавка (стаята им се превърна в сервиз). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DrOxBoLi 0 #11 Отговорено 29 Август, 2007 (Редактирано) На ъгъла на "В. Левски" и "Фр. Нансен" ги има. Цената е между 350 и 500 лева, в зависимост от модела.Колега съжалявам, че ще те потормозя, но се заинтригувах, а що се отнася до ъгъла на Левски и Нансен .... там има само няколко магазина за телефони, данъчно лозенец и едно кафе. Би ли обяснил по подробно за този магазин на ъгъла, че днес направих 3 кръгчета в раьона и нищо ... Редактирано 29 Август, 2007 от DrOxBoLi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове