Jump to content
Slayer

Внимавайте по пътищата,колеги! Че гледай какво става

Recommended Posts

My WebpageНещо не мога да кача линка,ама е в www.autoplay.ru => от старни в аварии и на първата картинка Дальше...много е грозно Редактирано от Slayer

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

след това нещо ще се замисли човек как ще кара ако иска той или някои негов близък да изглежда по този начинМНОГО Е ОТВРАТИТЕЛНО

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе човек, постни една снимка само, мисля че е достатъчно назидателна! И да беше предупредил, че е толкова гадно-не знаех, че съм толкова чувствителен, направо ми прилоша! Колеги, аз лично си вземам бележка, досега не мислех, че може да ми се случи нещо такова... Нека всички се замислим!!!

Редактирано от batkosio

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest didone

наистина са гадни снимките повечето съм ги гледал и преди , имаше един сайт - ogrish.com обаче го махнаха Не знам какви кадри пускат в КАТ , обаче ако пукат нещо подобно сигурно скоро в София може да няма задръствания

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:fun: много гадно!дано на някои вече да им дойде акъла след тези кадри! :ranting:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest jumpera

Мисля, че е добре да се сложи едно 18+, но все пак трябва да се види и от подрастващото поколение, за да не продължават тази безумна война по пътищата, за да не карат близчките им да ги разпознават в този вид. Мислете преди да правите каквото и да е. Не се правете на състезатели по улиците, за тази цел си има обезопасени писти на които има по-малка вероятност да се стигне до тези снимки.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hondanche_mamche

Снимките са реални.Гадни са, да..Не ги изгледах всичките, но наистина трябва да се замислим... :ranting:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

потресаващи кадри - дано повече хора ги видят и да знаят какво може да се случи след безрасъдно шофиране.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Виждал съм такива неща на живо и то не веднъж :blush1: ,трябва да ви призная,че е по-гадно от на снимките :D Много хора не издържат само на миризмата................да не говорим за друго........... :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз искам да ги видя ама не ги отваря.....някой да знае лек за проблема?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PreludeManiac

аз искам да ги видя ама не ги отваря.....някой да знае лек за проблема?

Нещо не мога да кача линка,ама е в www.autoplay.ru => шяшиьхс в аварии и на първата картинка Дальше...

Или иначе казано - влизаш в сайта www.autoplay.ru > В лявото меню линк Аварии > Под картинката вляво има линк Дальше...

Абе аз що не кача работещ линк...

ВНИМАНИЕ! ГАДНО! .::18+::.ЕТО ГО ВНИМАНИЕ! ГАДНО! .::18+::.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

добре де,що на мен не ми се виждат толкова гадни тия снимки?верно че вече е ежедневие да чистя слуз от размазани бръмбари по коженото си яке след езда с мотора,ама чак пък толкова едва ли съм станал издръжлив......?пък и днес прелетях покрай една катастрофа на околовръстното до Казичане.някакъв ТИР беше минал през рено 19 с ремъркето......грозна гледка.шанс за оцеляване-минимален.....имаше и две патрулки които вече бяха там.по новините в 8 нищо не казаха за съжаление,а и аз нямам книжка още за този мотор и нямаше как да спра да поснимам.иначе снимките щяха да са баш за тук сигурно....

Редактирано от prelude

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това тррябва да се види от всеки един шофьор.Дори насила.

Редактирано от weapon R

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01

добре де,що на мен не ми се виждат толкова гадни тия снимки?верно че вече е ежедневие да чистя слуз от размазани бръмбари по коженото си яке след езда с мотора,ама чак пък толкова едва ли съм станал издръжлив......?пък и днес прелетях покрай една катастрофа на околовръстното до Казичане.някакъв ТИР беше минал през рено 19 с ремъркето......грозна гледка.шанс за оцеляване-минимален.....имаше и две патрулки които вече бяха там.по новините в 8 нищо не казаха за съжаление,а и аз нямам книжка още за този мотор и нямаше как да спра да поснимам.иначе снимките щяха да са баш за тук сигурно....

Гледай цялата фотосесия не 2-те снимки а последиците направо ми се изправи коста право нагоре ле-ле не можах да ги изгледам докрая направо ми се стегна главата :lol::blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

това е реалността, животът е крехко нещо, особено ако се забие в нещо солидно със висока скорост :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мдам, търпях на първите 20 снимки, после само половин око им хвърлях. Това някой ще се навие ли да го пусне във форумите, където са им толкова бързи колите, че ускорението ги свива в кръста и правят интересни стойки зад волана? Че ние тук нямаме такъв шанс , ама те там... с тия светкавициии!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
;);) потресаващоПАЗЕТЕ СЕ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DNL

Хем кошмар...хем реалност. Хубавото е, че много от нас като гледаме тия снимки се замисляме.На никого не пожелавам такава случка. Обаче за едно съм сигурен - ако ти се случи да преживееш катастрофа.....и ако ти се случи да имаш и малко мозък в главата, за да си направиш равносметка - това те променя. Проблемът е, че повечето хора гледат и слушат, ама не виждат и не чуват. Логиката е - ауууууу....дано не ми се случи....а то се случва.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

бах мама мувиждал съм доста такива работи на живо но не успях да стигна до крайсега пак ще пробвамтук във Видин след като се видиме хондаджии като се разделяме на всичките вместо чао им казвам ХАЙДЕ И КАРАЙ ЛЕКО

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кадрите от онзи фиат, който се е размазал онази сутрин на Цариградско не са били по-леки. Като видях колата колко е смазана, просто си представих как са се нанизали под камиона със 150 км/ч, след което се е получила една смесица от метал, гуми, стъкло и човешко месо....и макар че не искам да звуча груб, точно за такива изпълнители в града със 150 изобщо не ме е яд. По добре там в (под) камиона, от колкото в (срещу) някой от нас!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Draik

Просто отвратително гадно :) Но лошото е че не сме сами на пътя и колкото да внимаваш може да ти се случи нещо подобно. Поне аз досега много пъти се разминавам с това и то поради причината че тези които карат покрай мен се мислят за безсмъртни но ако и те видят този материал може да се позамислят малко!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest valri
:):D;);) После имало война в Ирак там поне труповете са цели а тук??!!!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest IVO_Yakimov

карам много по шибани път за летището ден и нощположението е критично = и не само тамнямам думи а сьм жидял много от шибания карам много по шибани път за летището ден и нощположението е критично = и не само тамнямам думи а сьм видял много от шибания живот

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Benji

карам много по шибани път за летището ден и нощположението е критично = и не само тамнямам думи а сьм жидял много от шибания карам много по шибани път за летището ден и нощположението е критично = и не само тамнямам думи а сьм видял много от шибания живот

ако ти хващам нещо :):D;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest blockhead

За съжаление можем да внимаваме много, но за това дали другите внимават можем само да стискаме палци и да се надяваме. Би било чудесно ако загиваха само виновници и безумници, но уви това не е така. :offtopic:Да снимките са гаднички, но дали някой е разпарчетосан и го събират в торби или е като заспал, но не е жив е все тая.По-гнусно е това, което става в главите на някои безмозъчни същества, каквито се радвам че тук не сме (поне мнозинството от нас).

Редактирано от blockhead

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако ти хващам нещо :offtopic:;):);)
лека грешка многа съм зле с писането Тъса буквите ката ловджииско куче :)

ако ти хващам нещо :love:;););)
лека грешка многа съм зле с писането Тъса буквите ката ловджииско куче :D
:D Пак згафих сори

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...