Димитър Коев 66 #1 Публикувано 14 Август, 2007 нека се изфукам - накефих са яко покарах Civic TYPE-R (5-6 пъти ударих прекъсвача ) ужасно добра и стабилна машина - лично се уверих този път ето ме и с ключовете на десетина нови хонди в ръцете..............................еееех да бяха и мои..... някой да не ми завижда ся??? Ам'чи ти къ мислиш тая работа... МНОГО ЯСНО, ЧЕ ЗАВИЖДАМЕ! Дай боже повече такива емоции и на повече хора. Поне да беше казал коя генерация Тайп Р? Снимчици? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #2 Отговорено 14 Август, 2007 А 4естито,да по4ерпиш.Това в Пловдив ли е,тест драйв ли прави или на някой приятел е колата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Майната #3 Отговорено 14 Август, 2007 7-ма генерация, но е по-лека от 8-ма и върви повече, според човек карал и двете.нещо като тест-драйф направих, та ако ми хареса................... еми хареса ми и ся почвам да събирам стинки (от обяд не съм ял сладолед ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest didone #4 Отговорено 14 Август, 2007 еми че завиждаме ти ама благородно ............метни един ключ на сам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #5 Отговорено 14 Август, 2007 7-ма генерация, но е по-лека от 8-ма и върви повече, според човек карал и двете.нещо като тест-драйф направих, та ако ми хареса................... еми хареса ми и ся почвам да събирам стинки (от обяд не съм ял сладолед )ааааа и аз искаааам, ако карам само на 3 кафета на ден колко ли време ще ми трябва за такава машинка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #6 Отговорено 14 Август, 2007 Хмм, дали не мяза на тази ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #7 Отговорено 14 Август, 2007 даааам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #8 Отговорено 14 Август, 2007 Майна, ше застреляш фотографа с копчета от риза, добре си я опнал. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #9 Отговорено 14 Август, 2007 споко - Дъфастеса е с дървена глава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niakoi 43 #10 Отговорено 14 Август, 2007 някой да не ми завижда ся??? Не ти завиждам ... е, поне не много Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #11 Отговорено 15 Август, 2007 (Редактирано) Брей .....тази тема ми напомни на първия ми допир с Type-R ....Беше преди години ,на пловдивския панаир.....същата червена красавица .....Специално поисках да изкарат ключовете за нея (абе сега като се сетя ,то как да не е лека таз кола,то вътре толкоз пластмаса са забили,нема хром няма нищо )И от тогава събирам за нея......ама ето вижте резултата -отслабнал съм и карам Сивик 5-та ПП. и ,ДА ЗаВиЖдАм ТИ Редактирано 15 Август, 2007 от beneton4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове