Jump to content
Димитър Коев

Густо майна!

Recommended Posts

нека се изфукам - накефих са яко ;) покарах Civic TYPE-R (5-6 пъти ударих прекъсвача ;) ) ужасно добра и стабилна машина - лично се уверих този път ;) ето ме и с ключовете на десетина нови хонди в ръцете..............................еееех да бяха и мои..... ;) някой да не ми завижда ся??? ;)

Ам'чи ти къ мислиш тая работа... МНОГО ЯСНО, ЧЕ ЗАВИЖДАМЕ! ;) Дай боже повече такива емоции и на повече хора. :bounce: Поне да беше казал коя генерация Тайп Р? Снимчици? ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А 4естито,да по4ерпиш.Това в Пловдив ли е,тест драйв ли прави или на някой приятел е колата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната

7-ма генерация, но е по-лека от 8-ма и върви повече, според човек карал и двете.нещо като тест-драйф направих, та ако ми хареса................... :bounce: еми хареса ми и ся почвам да събирам стинки (от обяд не съм ял сладолед ;) )

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest didone
:bounce: еми че завиждаме ти ама благородно ;) ............метни един ключ на сам ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

7-ма генерация, но е по-лека от 8-ма и върви повече, според човек карал и двете.нещо като тест-драйф направих, та ако ми хареса................... :bounce: еми хареса ми и ся почвам да събирам стинки (от обяд не съм ял сладолед ;) )

ааааа и аз искаааам, ако карам само на 3 кафета на ден колко ли време ще ми трябва за такава машинка ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хмм, дали не мяза на тази ... :unsure:

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Майна, ше застреляш фотографа с копчета от риза, добре си я опнал. :unsure::cool::cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

някой да не ми завижда ся??? :cool:

Не ти завиждам :cool: ... е, поне не много :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Брей .....тази тема ми напомни на първия ми допир с Type-R :cool::) ....Беше преди години ,на пловдивския панаир.....същата червена красавица :wub: .....Специално поисках да изкарат ключовете за нея (абе сега като се сетя ,то как да не е лека таз кола,то вътре толкоз пластмаса са забили,нема хром няма нищо :) )И от тогава събирам за нея......ама ето вижте резултата -отслабнал съм и карам Сивик 5-та :lol::cool::)ПП. и ,ДА ЗаВиЖдАм ТИ :unsure:

Редактирано от beneton4o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...