N_O_M_A_D 4 #1 Публикувано 6 Август, 2007 (Редактирано) Айде Ради, честит рожден ден. Да си жив и здрав. Твойте желания да са наши пожелания. Скоро да имаш повод да почерпиш и за нещо много по-важно. За сега весело изкарване, и не си лягай преди да се прибереш. Редактирано 6 Август, 2007 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #2 Отговорено 6 Август, 2007 ЧРД Ради ,Много здраве , късмет и щастие ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #3 Отговорено 6 Август, 2007 опа наздраве и от мен ... иии голям, голям ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ma4o 11 #4 Отговорено 6 Август, 2007 е естествено и от мен хе пи бъ....и всичко най-най ти пожелавам наздраве друже Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest didone #5 Отговорено 6 Август, 2007 Ради ЧРД и много здраве и успехи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #6 Отговорено 7 Август, 2007 Жив и здрав и само радостни моменти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest OXYGEN #7 Отговорено 7 Август, 2007 Честито и от мен бате Радо. Пожелавам ти още по-хубава Хонда и от тази. А след време ще тррябва и още една за малкия хонда фен/ка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Noodle #8 Отговорено 7 Август, 2007 ЧРД Жив и здрав и много щастие и успехи :D И всяка нова Хонда да е по-яка от предишната Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hondanche_mamche 0 #9 Отговорено 7 Август, 2007 ЧъРъДъ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #10 Отговорено 7 Август, 2007 Ъхъ! И от мен ЧЕСТИТ да е. И следващата Хонда - още по-красива (и твоя за винаги!) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1052 #11 Отговорено 7 Август, 2007 Живи и здрави ,и двамата рожденници! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 922 #12 Отговорено 7 Август, 2007 Честито, здрав, прав и корав(опа) И само яки хонди да караш........... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #13 Отговорено 7 Август, 2007 честитутка и от мене, жив и здрав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vmax 0 #14 Отговорено 7 Август, 2007 Жив и здрав и още много хубави мнигове с любимата марка.ЧРД Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Greenwater #15 Отговорено 7 Август, 2007 е хайде бате РАДО ,ЧЕСТИТО и от мен . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #16 Отговорено 7 Август, 2007 честит ти празник и ти пожелавам всичко най-хубаво и да не ни зарежиш сега без червената хубавица Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #17 Отговорено 7 Август, 2007 Жив и здрав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
REDPOWER 4 #18 Отговорено 14 Август, 2007 Благодаря на всички за хубавите пожелания и да ви се връщат и на вас .И се извинямам,че не ви благодарих по-рано но бяхме малка във ваканция.Още веднъж благодаря на всички и не се притеснявайте аз на марката няма да изневеря ,но след време ще мога да се похваля с нещо добро . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове