GINDAHOOD 1 #1 Публикувано 31 Юли, 2007 може ли и има ли вероятност да се дръпна кончерто 1.6 16 ,аз съм с сивик хечбек 1.5 16 .Да заставам ли на старта с него.кончертото е поизносено малко ,а моита е нововноска и много бяга да му се навивам ли?защото пари ще слагаме! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest west bam #2 Отговорено 31 Юли, 2007 Ще го биеш според мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #3 Отговорено 31 Юли, 2007 охохохо пусни се, пусни се... и като се окаже двувалката 1.6 16 и някой ще гледа така: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TRERAME 0 #4 Отговорено 31 Юли, 2007 Нямаш шанс ако е 1,6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pliushtadin 0 #5 Отговорено 31 Юли, 2007 Що пък да няма Мжеш да сравниш мощността на 2те коли и дали са съпоставим, щом си преценил пускаи се и не му мисли. Като застанеш на старта оба4е да знаеш, че твоята е колата!P.S И да паднеш поне ще си паднал от Хонда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #6 Отговорено 31 Юли, 2007 Що пък да няма Мжеш да сравниш мощността на 2те коли и дали са съпоставимаз точно това направих и в лошия случай разликата е веднъж и половина... а разликата в масата е по-малка... някак си 90 срещу 124кс си е разлика Ако варианта е 90 срещу 112 сивика има шанс да не падне много но ако е 4ген заради скоростните кутии на 5ген Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest GINDAHOOD #7 Отговорено 31 Юли, 2007 Що пък да няма Мжеш да сравниш мощността на 2те коли и дали са съпоставимаз точно това направих и в лошия случай разликата е веднъж и половина... а разликата в масата е по-малка... някак си 90 срещу 124кс си е разлика Ако варианта е 90 срещу 112 сивика има шанс да не падне много но ако е 4ген заради скоростните кутии на 5ген ами моята е 94 година 1,5 16 в.мотора ми е d15b2, има ли значение това. а как да разбера моята кои ген е?охохохо пусни се, пусни се... и като се окаже двувалката 1.6 16 и някой ще гледа така: виж, аз съм новобранец.мотора ми е d15b2 това бива ли, как да разбера неговата-кончерто дали е двувалка? тепърва навлизам с хондите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hEka 11 #8 Отговорено 31 Юли, 2007 92 до 95г. е 5гот 96 до 00г. 6г.а можеш да провериш като му дигнеш капака и видиш надпис DOHC най-вероятно пък и да няма такъв то си личи кога е два вала ... по-красиво изглежда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #9 Отговорено 31 Юли, 2007 (Редактирано) Виж на снимките от подписа ми е сниман двуваловия двигател на моя ЦРХ Втората снимка Редактирано 31 Юли, 2007 от policeman Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #10 Отговорено 31 Юли, 2007 5-та генерация с б2(90кс) двигател трябва да бие до 100км/ч кончерто със з2(110кс) за нататък не гарантирам че ще устиска сивика , но не се знае и трябва да се пробва - antony ме би първия път като се пробвахме ,втория аз го бих ... единственото не заводско в моята кола беше газовата бутилка пълна с 58л газ и гадната плочка , но пък на него му беше на път съединителя принципно сивика го дават с3 стотни по-бърз до 100 , но после съпротивлението си казва думата и на сивика започва да не му стига мощност ... пробвал съм се с един на магистралата след 150 почти равен старт изравнихме се по баира нагоре и газ до дупка и сивика не издържа , просто си изостана ... не знам колко е бил читав неговия , но за моята мисля че е що-годе изправна ... ако кончертото е здраво и двувалово и човека си го кара , според мен просто няма смисъл да се пробвате ... 9 до 100 срещу 10 до 100 за теб и нагоре въздуха почва да бута яко и всичко е въпрос на мощност при еднаква аеродинамика ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #11 Отговорено 1 Август, 2007 разбира се, пробвай, просто ти даваме груба преценка на ситуацията. Ако и той е с 1.5 двигател ще го накажеш лошо но погледни му под капака преди дръпката и не се притеснявай да губиш.... всички падаме чат-пат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #12 Отговорено 1 Август, 2007 разбира се, пробвай, просто ти даваме груба преценка на ситуацията. Ако и той е с 1.5 двигател ще го накажеш лошо но погледни му под капака преди дръпката и не се притеснявай да губиш.... всички падаме чат-пат Да ама някой падаме толкова лошо, че чак ни е страх да си признаем Моят съвет е да не слагаш пари, защото по думите ти личи, че нямаш опит и самочувствие, и дори не си познаваш колата, но се пускай или неще придобиеш уменията.Както пишеше в подписа на Драгича - Race for fun! Май някой се е пробвал с Crysler Crossfire на мангала у Добрич...Няма такива работи! Недей ме вкарва във филмите, за кросфаяра смятам да послушам съвета на батковците първо Сори за Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Demon 4 #13 Отговорено 2 Август, 2007 охохохо пусни се, пусни се... и като се окаже двувалката 1.6 16 и някой ще гледа така: Мдааа....такова едно го видях как върви, ебаси самолета Нямаш никакъв шанс ако е този мотор! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GINDAHOOD 1 #14 Отговорено 2 Август, 2007 разбира се, пробвай, просто ти даваме груба преценка на ситуацията. Ако и той е с 1.5 двигател ще го накажеш лошо но погледни му под капака преди дръпката и не се притеснявай да губиш.... всички падаме чат-пат Да ама някой падаме толкова лошо, че чак ни е страх да си признаем Моят съвет е да не слагаш пари, защото по думите ти личи, че нямаш опит и самочувствие, и дори не си познаваш колата, но се пускай или неще придобиеш уменията.Както пишеше в подписа на Драгича - Race for fun!АМИ КОЛАТА СИ Я взех преди месец затова все питам искам малко образован да стана към хондите ,а не такъв бос да съм и само да я карам. охохохо пусни се, пусни се... и като се окаже двувалката 1.6 16 и някой ще гледа така: Мдааа....такова едно го видях как върви, ебаси самолета Нямаш никакъв шанс ако е този мотор!и аз я знам колко варви неговата.пораздрънкана е праена е.и като се качих на моята се очаровах.затова се занмислих да се дръпна с него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ванко 24 #15 Отговорено 2 Август, 2007 братле пускаи се и не му мисли загобата не е срамна апук ако е 110 коня има голяма вероятност да го бие6 успех и да разпрая6 после Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове