Jump to content
Майната

ВАЖНО ! ПРОМЕНЕНИ МЯСТО И ЧАС ! Месечна среща в Пловдив

Recommended Posts

Както винаги на полигона на гребната база ------ НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕНА ПАРКИНГА НА КАФЕ "ЕГОИСТ" ТОЧНО СРЕЩУ ТЪРГОВСКИ ЦЕНТЪР "ГРАНД" НА ул. "Капитан Райчо"!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дайте да променим часа бе пичове?В един часа на обед е жива утрепия.Дайте да е вечерта,да пийнем по биричка и жените да ни извозват

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също предлагам , да направим срещите малко по- късно , че в 13:00 на обяд не се трае !!! Ако искате , дайте да измислим някаква бензиностанция или да си остане на полигона , но да е към 19:00-19:30 ??Какво ще кажете за предложението ??

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То хубаво,ама на полигона незнам дали ще може вече - ако сте минавали от там сигурно сте видели,че е заградено с огради и има няколко входа с бариери. Навярно е станало платен паркинг или нещо подобно?!К'во ше прайм ако е така? :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хмммм ... ами колегата Майничката , ако му хрумва нещо да предложи ... дайте някакви предложения , че за това не се бях сещал :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

едно по-голямо място имаше и него окопираха... :cool:

Редактирано от hEka

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По миналата седмица си паркирах на полигона ;) и ги имаше оградите , но бариери не видях :cool: наистина ще е добре някой да провери , за да не стане въргала с някой сотаджии ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е това вече е зверското место за срещи аз съм съгласен въпреки че още не съм видял новото кафе :blink: , но за съжаление заминавам на море в събота и няма да мога да дойда , а майна я кажи да пием по бира някой ден и да си взема лепенка че не ми се 4ака до другата среща :lol: и приятно прекарване на всички фенове на новото място ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

амм аз тва го не знам де е ... :blink: я дайте напътствия ... :lol: аххх ся проетох горе, че е на кап. Райчо... ше се разхода да го намеря де ;)

Редактирано от hEka

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От утре моята красавица има нов собственик моля за помощ!!!!! Да ме забере некой на срещата !!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest element

От утре моята красавица има нов собственик моля за помощ!!!!! Да ме забере некой на срещата !!!!

Издай къде живееш де...беше ми казвал на мен,ама забрайх :bounce:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дайте една карта от бг-мапс,че съм много зле с имената на заведенията

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако се сетиш за телефона ми, може и да се уредиш с таксе :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zhivko

Е тва е Хонда клуб върли фенове,верни приятели,мерси предварително.Мястото е супер.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е пак без мен ще е :D След малко заминавам за Димитровград и едва ли ще се върна до 7 утре. Приятна биричка, може и лимонада :D Поздрави на всички !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iceman

Срещичката, макар и малко есенно-зимна :lol: ... през Август :whistle: , събра доста колеги!

Публикувано изображение

снимки:

http://gallery2.deephorizon.net/v/ICEMAN/HONDA/HM5Aug07/

Редактирано от Iceman

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги ... тази седмица в Неделя , 19:00 клуб " Егоист " , ще се ходи , нали ???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната

даам там сме, но се чудя това от 19ч не е ли тъпо, щото тия дето най-много настояват ги няма никви !!! А и по това време всеки си подготвя новата седмица........казвайте какво да остане ???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

даам там сме, но се чудя това от 19ч не е ли тъпо, щото тия дето най-много настояват ги няма никви !!! А и по това време всеки си подготвя новата седмица........казвайте какво да остане ???

В тоя ред на мисли:Не ви ли се ще да направим среща в събота вечер,та било и без колите,да се запознаем като хората?юНа последък във форума доста се изприказва да това,че не се познаваме на живо, а само на електронно.Струва ми се,че в Пловдив някакси липсва задружността. Може пък аз да съм аутсайдер... Ако има и други мислещи така да се обадят.ппНе е задължително пиеницата да е на датата на месечната среща или съботата преди това, но е желателно понеже трудно ще се организираме на друга дата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ъъ къде е това клуб егоист :rolleyes:

Това е на ул."Капитан Райчо" срещу новия търговски комплекс - Гранд. А за часа ... както решите, а за това без колите ... е, сега, който неможе - да не си взима красавицата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Както винаги на полигона на гребната база ------ НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕНА ПАРКИНГА НА КАФЕ "ЕГОИСТ" ТОЧНО СРЕЩУ ТЪРГОВСКИ ЦЕНТЪР "ГРАНД" НА ул. "Капитан Райчо"!!!

Вие баш до полицията се навряхте!
Абе Цеци то нали става въпрос да отидем да се видим, нещо незаконно ли има :blink: Теб да не те търсят за нещо вече ? :huhАз съм там, само се разберете за часа :) Редактирано от stefanta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Майна ти ли си подпийнал или аз съм кьорав :blink:

05.08 не беше ли преди сумати време?

Ако организирате нова среща, пусни една нормална неомотана тема с информация и да я бодвам важна :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...