Jump to content
spasov

проблем с колана на Type R

Recommended Posts

Здравейте!Карам сивик type r последния модел. Имам следния проблем - като си сложа колана той се трие в седалката директно, без да минава през някакъв пластмасов водач или нещо подобно като при някои други коли. Съответно седалката постепенно се протрива и подозирам, че след време ще се скъса. Мога да пусна и снимки ако не е ясно. Ако някой има идея какво може да се направи ще съм му много благодарен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте!Карам сивик type r последния модел. Имам следния проблем - като си сложа колана той се трие в седалката директно, без да минава през някакъв пластмасов водач или нещо подобно като при някои други коли. Съответно седалката постепенно се протрива и подозирам, че след време ще се скъса. Мога да пусна и снимки ако не е ясно. Ако някой има идея какво може да се направи ще съм му много благодарен.

Пусни снимки да види за кво става въпрос...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

доколкоте се сещам за какво говориш, според това колко си едър, нормално можеш да мърдаш колана нагоре-надолу по средната колона на колата (при теб е само една врата от страна, така че не е средната колона) и можеш да си го нагласиш така че да не ти търка седалката, макар че и ще е първата изтъркана седалка на хонда от колан дето аз се сещам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
http://img.data.bg/i.php?id=480154&ctrl_id=7r7q9ehttp://img.data.bg/i.php?id=480159&ctrl_id=e1mokuhttp://img.data.bg/i.php?id=480161&ctrl_id=3n9oplhttp://img.data.bg/i.php?id=480162&ctrl_id=0vxi7sпромяната на височината не решава проблема, а и не е приложима, защото няма да ми е удобно :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Имам една идея - няма да е много красиво. Ама за друго не се сещам - става дума за едни мекички (незнам как да ги нареча ... подложки, калъфчета .. ?) неща за колани, продават се в магазините за авто-козметика. Обгръщат колана и се залепят краищата на това чудо, то си седи на място, а при нужда колана си се приплъзва през него. Ползва се за да не ти протрива рамената (особено за жени с презрамки и голи рамене :) ). Незнам дали се сети за какво ти говоря. Ама това измислих, остава да ти хареса като решение и да си намериш някое такова, което няма да седи селско ..

П.П. Намерих няколко примерни снимки, защото с моето обяснение ... незнам колко се разбра:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от Iceman

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май е най добре да си монтираш едни спортни колани :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май е най добре да си монтираш едни спортни колани :D

Тъкмо щях да кажа че май колата не е измислена за триточкови колани ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Просто седалката те е палко по-напред

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Просто седалката те е палко по-напред

Може би, но колана действително се търка и аз съм го виждал това на R-a.Нагласяш си седалката да ти е удобно(не максимално близо) всичко точно, а колана пак се опира в седалката.Според мен с калъвка за колана, както предложиха колегите, ще стане най-добре.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мамка му и седалки... Мноо арни деба... Ако изпаднат некви бих ги имплантирал в ЕГ-то...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имаш ли го същия проблем като си седнал,ако го имаш явно си много слаб или нисък

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега при 5-та генерация няма такъв проблем :) ако искаш може да направим един бартер :) ще прежаля 5-тицата ми , ама какво да се прави , колегиялността и отзивчивостта преди всичко ;) Сега по темата , дори с подобна подложка на дали ще си решиш проблема :P защото доколкото ми е известно подложката не стои неподвижно залепена към седалката :P ако обаче се направи да седи залепена към седалката - това ще е решението ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

мерси, мисля да видя дали има някаква по-компактна черна подложка и ако не седи много грозно ще я пробвам :)П.С. Нормален ръст и тегло съм :)

Редактирано от spasov

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...