Jump to content
speedy gonzales

рекламни принадлежности с надпис Honda

Recommended Posts

имам запитване ,от каде може да си набави човек рекламни принадлежности на хонда като например тениски ,шапки и други нещица .Защото по пазарите има ама са доста ментеливи даже нямат вид

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
http://www.honda-varna.com/От тук имам шапка, чаша и тениска.. Но1 са

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

точно това търсихкледах в хонда.бг но там нямашемерси много за барзия отговор

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а за софия в шоурума на хонда за бултрако говоря има ли, защото ризата на бар хонда много ми харесва и други като ключодържател връзка за телефон и подобни извинявам се че ползвам темата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

нам проблемтези рекламни аксесуари и сувенири много зарибяват и които знае каде може да си намери човек нека да сподели

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Ами колега , кажи какво търсиш , защото готови предлагащи се продукти от дилъра във Варна , но в клуба постоянно има колеги , които правят хавлии , тениски , якета , химикалки , запалки и какво ли още не ;) Има колеги ( включително и аз ) които работим в сферата на рекламата и няма недостъпни за нас неща :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

от всички сувенири много ми допадна тирбушонът "Honda", но 27лв :D , и все пак ще взема един, за да гледам мутрите на другарите (опелджии) като отворям поредната бутилка!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами колега , кажи какво търсиш , защото готови предлагащи се продукти от дилъра във Варна , но в клуба постоянно има колеги , които правят хавлии , тениски , якета , химикалки , запалки и какво ли още не :D Има колеги ( включително и аз ) които работим в сферата на рекламата и няма недостъпни за нас неща ;)

Ами Tino, аз искам шапка като тази от аватара на eDaniel

Публикувано изображение

Може и с повече бяло отгоре да не се напича от слънцето, но да си остане черна козирката, че иначе много се цапа ;)

Всеки път като минавам покрай 2-те магазинчета за шапки на Антим I се чудя дали да не влезна да питам правят ли такива по поръчка...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами колега , кажи какво търсиш , защото готови предлагащи се продукти от дилъра във Варна , но в клуба постоянно има колеги , които правят хавлии , тениски , якета , химикалки , запалки и какво ли още не :) Има колеги ( включително и аз ) които работим в сферата на рекламата и няма недостъпни за нас неща :rolleyes:

Ами Tino, аз искам шапка като тази от аватара на eDaniel

Публикувано изображение

Може и с повече бяло отгоре да не се напича от слънцето, но да си остане черна козирката, че иначе много се цапа :)

Всеки път като минавам покрай 2-те магазинчета за шапки на Антим I се чудя дали да не влезна да питам правят ли такива по поръчка...

Питай , 100% знаят къде могат да ти я избродират ;) А или иначе аз мога да ви намеря подобни , ако ще 1:1 шапки , да се избродират , с логото на форума , но всичко това може да стане единствено при групова поръчка ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

в Бултрако в София има доста совенири също така.цените няма да са евтини ама поне може да разгледа човек и да си прецени.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...