Jump to content
ceco_accord

Honda Prelude Info

Recommended Posts

какво мислите за тези автоматичните скоростни кутии, които имат и опция типтроник? С типтроника нямаш грижи - НИКОГА дуракоустойчив е и "честен" , а не като на Аудитата :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, колеги!аз съм Калоян от xtuners.Имам едно питане:- искам да си купувам хонда. ориентирал съм се към последното поколение Prelude! Макар, че и предното поколение е много радващо. някой кара ли такава кола и може ли да ме ориентира къде са слабите и силните и места. какво трябва да се вземе предвид при евентуална покупка?какво мислите за тези автоматичните скоростни кутии, които имат и опция типтроник? А какъв е случая с 4WS моделите като поддръжка? кой според вас е най-сполучливия двигател? някой може ли да ме оринтира с цените на консумативите?ще съм благодарен на всякаква информация, която мога да получа от собствениците на модела.

Здравей, колега! Радвам се, че си избрал Prelude! Аз имам предпоследния модел 2.2 В-ТЕК с 4WS-мисля че двигателя е най-сполучливия, не само защото е най-мощен, а и защото е излязъл година по-късно, а и се слага и на последния модел. 4WS е друга глезотия, освен В-ТЕК-а, с която в завоите си много по-стабилен, по-маневрен в града, а поддръжката-сега внасях от щатите вътрешен кормилен накрайник за отзад-70$, в бг е много по-скъпо-ти си прецени. Силните места на колата са-динамика, стабилност, сравнително икономични за конете си, визия, с други думи-удоволствие от карането. Слаби места на моя модел са малкото пространство отзад, аз друго не се сещам, в последния модел това е отстранено. Консумативите са на приемливи цени, особено ако си внасяш оригинални от щатите, айде моят двигател е малко по-солен, но всяко нещо си има цена. Ако те интересува нещо друго конкретно-питай. Жоро V-TEC има японската версия на 4 ген В-ТЕК, що не я разгледаш-уж е малко по-добра от моята...LINK

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

как са купетата от гледна точка на ръждата? има ли характерни белези когато мотора е духнал малко или е тръгнал. до колко километра приблизително държи двигателя, че гледам до такава хонда не може да се дореди човек освен ако не е над 140 -150 хил.П.С. този синята като гледам не се продава вече.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ръжда ли??? тая кола ръжда не познава, а моторите живея дълго и щастливо след 150к километра :D прелюда е кола за ценители и повечето такива са полагали грижи за колите си, тъй че километрите да не те притесняват

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За да ръждяса нещо трябва да го удариш. Иначе моята има по 2-3 точици на задните вежди, но за кола произведена преди 13 години е нормално. Имах един познат, който си купи Прелюд-а на 160 000 км. Кара я още 450 000 без да сменя нищо друго освен консумативи и така я продаде. Дано и моята да изкара такъв късмет.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да точно тези точици ръжда имах и аз предвид. питам разни работи, защото искам здрава , истинка хонда, която после без да се притеснявам от нищо да мога да ъпгрейдвам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

прелюда е як модел,никой не разбра за какъв чеп го спряха от производсто.иначе 2.0 мотора е много даракоустойчив.баща ми кара такъв на стария си акорд.от всички двигатели на прелюд най-капризен или най-"развалящ се" е 2.3сигурно щото 2.2 почти няма,а 2.0 е като танк:Dпоследното поколение обаче има само два мотора и те са 2.0 и 2.2.ти прецени кой ти е по джоба и по вкуса като динамика.абе гледай да е пазена колата и да е карана от отговорен човек и хич не се грижи на колко км е.на предпоследното поколение прелюд автоматите им май имат мерак да се скапват при несмяна на маслото по книжка,така че го имай на предвид.прекалено много народ си взима колата с идея да я кара малко и хич не му дреме дали е сменявал маслото в кутията;)преди да купиш прегледай и състоянието на каретата на полуоските,защото са скъпички по принцип.за ръжда-незнам.мойта е много дърта и си се появи като явление макар и малко;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...