lookcho 98 #1 Публикувано 9 Юли, 2007 (Редактирано) След 12 мътни и кървави часа може да ми викате ТАТЕ ...ае лека, че ще умра от преумора П.П. И снимки има, но нямам сили да търся кабела на фотото ...П.П.П Омбре на 12-тия мeсец най-накрая се роди малкия ... Редактирано 9 Юли, 2007 от johnyboy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest hondÑŽ #2 Отговорено 9 Юли, 2007 Честито !От това по-хубаво няма. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
-=airman=- 6 #3 Отговорено 9 Юли, 2007 Честито и от нас с Боряна!Да ви е живо и здраво, и вие покрай него! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sunny 0 #4 Отговорено 9 Юли, 2007 честито и от мен!Много 6тастие и само хубави моменти с малкият!И аз чакам с нетърпение да доиде и на6ият момент с жената,но по моите сметки трябва да е някаде към декември!И отново-живо и здраво да ти е!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #5 Отговорено 9 Юли, 2007 Честито и от мен. Да ви е живо и здраво детенцето и само да ви радва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #6 Отговорено 9 Юли, 2007 Честито !Много здраве и само хубави моменти да ви носи оттук нататък Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #7 Отговорено 9 Юли, 2007 И от мен честито и много радости да ти носи! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MilenaZ 1 #8 Отговорено 9 Юли, 2007 Честито, татеееееее )) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
REDPOWER 4 #9 Отговорено 9 Юли, 2007 Честито бакта да са ти живи и здрави и много незабравими мигове те чакат от тук нататък.И аз съм в очакване на един/една малък "мишок" но към декември и просто си представям какво щастие изпитваш в момента.Още веднъж ЧЕСТИТО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #10 Отговорено 9 Юли, 2007 да ви е честито,живо и здраво бебето.радвайте се един на друг Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #11 Отговорено 9 Юли, 2007 Сигурно нема такова щастие ! Честито ! А име има ли си вече ?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers #12 Отговорено 9 Юли, 2007 от това по хубава радост май няма хайде да сте живи и здрави всички и да се гледате и обичате взаимно ПП: дай боже всеки такава радост Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #13 Отговорено 9 Юли, 2007 Честито! Да тие живо и здраво и само да те радва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #14 Отговорено 9 Юли, 2007 не се познаваме лично,но няма по голяма радост от това.ЧЕСТИТО,и дано всекиму такова щастие Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #15 Отговорено 9 Юли, 2007 Да е живо,здраво и щастливо детенцето ,да ви слуша ,а вие да му се радвате Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blueeye 0 #16 Отговорено 9 Юли, 2007 Честито!Живо и здраво да е детенцето! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 928 #17 Отговорено 9 Юли, 2007 ЧЕСТИТО,САМО РАДОСТ ДА ТИ НОСИ...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didone bros. 16 #18 Отговорено 9 Юли, 2007 честито да е живо и здраво Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ГОШКАТА 21 #19 Отговорено 9 Юли, 2007 4ЕСТИТО,БАДЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Greenwater 0 #20 Отговорено 9 Юли, 2007 е хайде честито и от мен ,да сте живи и здрави и много радост да ти донесе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
amtrak 0 #21 Отговорено 9 Юли, 2007 Честито,татенце-е-е !! Изживей момента,защото е неповторим и незабравим !! Да ти е живо и здраво детенцето и само радост да ви носи!! Наздраве! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest addevil #22 Отговорено 9 Юли, 2007 и от мен честито татенце да е живо и здраво, да ви слуша и да кажете как се казва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest veno #23 Отговорено 9 Юли, 2007 Честито! Живо и здраво да ти е! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ognyan #24 Отговорено 9 Юли, 2007 Честито! Не можа да го сметнеш един ден по-рано да се роди, ама имаш мат'рял за размисъл до 08'08'08 Много яки нерви ти пожелавам за да не му се връзваш на пакостите и от малко да го научиш на буквичката Х! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolcho 0 #25 Отговорено 9 Юли, 2007 Живо и здраво да ви е детенцето и вие покрай него Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mastorpetko #26 Отговорено 9 Юли, 2007 (Редактирано) Редактирано 9 Юли, 2007 от mastorpetko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #27 Отговорено 9 Юли, 2007 благодаря на всички за пожеланията ето снимки малко са едри , но не мога да се занимавам сега П.П. тука е на 18 минутна възраст ... изкъпан и готов за сън. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #28 Отговорено 9 Юли, 2007 (Редактирано) Ама той ти е одрал кожата бе. Все едно теб те гледам. Айде да ти е честито. Много радост, щастие и всички да сте живи и здрави. С малкия дог да си направите Бебе тим Хонда. Те на Омбре вече за дръпнали доста в матеряла. Вече са при големите батковци и каки. Още веднъж честито.П.П.Утре да те чакаме ли. Аз не за друго. Питам дали да ям преди да тръгна Редактирано 9 Юли, 2007 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
scyberboy 175 #29 Отговорено 10 Юли, 2007 Илйо, честито баце много здраве на бебока и радост за вас охххххххх и мен скоро ме чака......Януари.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #30 Отговорено 10 Юли, 2007 Абе верно мега много мяза на теб, абе вие сте в някаква клонинг такава секта, сигурен съм Наистина, много си приличате, а дори час не е минал на тези снимки от бебешкия му живот Да ти е жив и здрав за втори път от мен, много да му се радвате! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest XapBu #31 Отговорено 11 Юли, 2007 да ти е жив и здрав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01 #32 Отговорено 11 Юли, 2007 Честита радост много здраве и щастие на бебока и на мама и тате много да се радвате един на друг Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове