Ironstone 0 #1 Публикувано 6 Юли, 2007 Днес имах работа в "Embassy Suits" - все още неактивен жилищен комплекс от затворен тип в комплект с офис сграда, в която са планирани супермаркет, химическо чистене, ресторант, кафе, офиси. Отивам днес следобед и гледам на върха на сградата надпис от червени букви: Honda. Викам си леле кеф нещо ще правят тука. Паркираме там на паркинга отпред и виждам нов акорд с надпис Хонда Динамик Моторс АД, нов лъскав червен сивик хеч и една малко мърлява тъмносиня англичанка като мойта. Поразпитах някои хора и ми казаха, че са наели терен за showroom и търговско представителство. Някой да знае нещо по въпроса?Да не забравя : адресът е бул. България 111 или точно под детелината на околовръстното, пада се вдясно ако идвате отгоре към центъра, първата пряка вдясно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #2 Отговорено 6 Юли, 2007 Аз пък чух един слух че ще отварят нов свестен шоурум в Бургас. Някои знае ли нещо по въпроса. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Antony #3 Отговорено 9 Юли, 2007 Този надпис го гледам вече от доста време. Има няма 4-5 месеца. Дано да има малко конкуренция, че Бултрако са в някои отношения. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ironstone 0 #4 Отговорено 16 Юли, 2007 Скоро пак ходих, наистина е showroom, на втория етаж в крилото на единия край има качени два сивика. Акорда на Хонда Динамик Моторс АД пак висеше долу. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
The PitBull 1 #5 Отговорено 16 Юли, 2007 И във Варна се строии нещо Огромно като представителен център Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
RossPopov 28 #6 Отговорено 30 Юли, 2007 Скоро пак ходих, наистина е showroom, на втория етаж в крилото на единия край има качени два сивика. Акорда на Хонда Динамик Моторс АД пак висеше долу.Акорда е на Изпълнителния директор на Динамик Моторс АД - Людмил Гайдарски, а фирмата от скоро е на пазара с любимите ни Хондички и се надявам в скоро време наистина да станат конкуренция на Бултрако /което не е никак трудно/. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ironstone 0 #7 Отговорено 1 Август, 2007 Скоро пак ходих, наистина е showroom, на втория етаж в крилото на единия край има качени два сивика. Акорда на Хонда Динамик Моторс АД пак висеше долу.Акорда е на Изпълнителния директор на Динамик Моторс АД - Людмил Гайдарски, а фирмата от скоро е на пазара с любимите ни Хондички и се надявам в скоро време наистина да станат конкуренция на Бултрако /което не е никак трудно/.Той чете ли форума? Да вземе да се регистрира, grass root маркетинга и поддържането на връзка със социалните мрежи от фенове може да са много полезни Не, че повечето тук сме достатъчно платежоспособни за чисто нова хонда, но ще е добре за марката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ironstone 0 #8 Отговорено 1 Август, 2007 Между другото мястото не е лошо за бъдещи срещи на клуба: има немалък паркинг и прилежаща ивица бордюр за паркиране, а и доколкото знам ще отворят ресторант и/или кафе-бар в офис сградата (на схемата сграда А) след време. Намира се точно под детелината на околовръсното Не че имам нещо общо с фирмата, но има вероятност да се заселя в комплекса и ми е кеф, че ще има showroom на любимата ми марка на 50 метра от прозореца ми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ironstone 0 #9 Отговорено 20 Септември, 2007 Ето вече официална информация ТУК Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
V-tec 1 #10 Отговорено 20 Септември, 2007 Купуват от Бултрако и продават това им е дейноста дилъри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Greenwater #11 Отговорено 20 Септември, 2007 А на всичкото отгоре използват сервиза на Бултрако Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sharki #12 Отговорено 20 Септември, 2007 ^значи да не чакаме по-ниски цени в никой случай,така ли? Тъжно, баце.. ама така изглежда. Явно новите хонделки никога няма да станат истински достъпни у нас Ще има да гледам Type R-а и да подсмърчам... а булката да се радва, че няма да яздя 200 коня едновременно уффф Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #13 Отговорено 20 Септември, 2007 Баси мазната рекламна статия, направо се стича Иначе Хондите са средно с 10хил. по скъпи от еквивалентните модели на конкуренцията(Mazda, Toyota, Nissan, Ford и пр) по принцип. Sad but true! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #14 Отговорено 21 Септември, 2007 Еми тия цървули само гледат печалбицата нищо друго Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове