Jump to content
Ironstone

Нов Showroom

Recommended Posts

Днес имах работа в "Embassy Suits" - все още неактивен жилищен комплекс от затворен тип в комплект с офис сграда, в която са планирани супермаркет, химическо чистене, ресторант, кафе, офиси. Отивам днес следобед и гледам на върха на сградата надпис от червени букви: Honda. Викам си леле кеф нещо ще правят тука. Паркираме там на паркинга отпред и виждам нов акорд с надпис Хонда Динамик Моторс АД, нов лъскав червен сивик хеч и една малко мърлява тъмносиня англичанка като мойта. Поразпитах някои хора и ми казаха, че са наели терен за showroom и търговско представителство. Някой да знае нещо по въпроса?Да не забравя :D : адресът е бул. България 111 или точно под детелината на околовръстното, пада се вдясно ако идвате отгоре към центъра, първата пряка вдясно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък чух един слух че ще отварят нов свестен шоурум в Бургас. Някои знае ли нещо по въпроса.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

Този надпис го гледам вече от доста време. Има няма 4-5 месеца. Дано да има малко конкуренция, че Бултрако са :D в някои отношения.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Скоро пак ходих, наистина е showroom, на втория етаж в крилото на единия край има качени два сивика. Акорда на Хонда Динамик Моторс АД пак висеше долу.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И във Варна се строии нещо Огромно като представителен център :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Скоро пак ходих, наистина е showroom, на втория етаж в крилото на единия край има качени два сивика. Акорда на Хонда Динамик Моторс АД пак висеше долу.

Акорда е на Изпълнителния директор на Динамик Моторс АД - Людмил Гайдарски, а фирмата от скоро е на пазара с любимите ни Хондички и се надявам в скоро време наистина да станат конкуренция на Бултрако /което не е никак трудно/.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Акорда е на Изпълнителния директор на Динамик Моторс АД - Людмил Гайдарски, а фирмата от скоро е на пазара с любимите ни Хондички и се надявам в скоро време наистина да станат конкуренция на Бултрако /което не е никак трудно/.
Той чете ли форума? Да вземе да се регистрира, grass root маркетинга и поддържането на връзка със социалните мрежи от фенове може да са много полезни :thumbs1: Не, че повечето тук сме достатъчно платежоспособни за чисто нова хонда, но ще е добре за марката :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Между другото мястото не е лошо за бъдещи срещи на клуба: има немалък паркинг и прилежаща ивица бордюр за паркиране, а и доколкото знам ще отворят ресторант и/или кафе-бар в офис сградата (на схемата сграда А) след време. Намира се точно под детелината на околовръсното :hondarulez:

Не че имам нещо общо с фирмата, но има вероятност да се заселя в комплекса и ми е кеф, че ще има showroom на любимата ми марка на 50 метра от прозореца ми :thumbs1:

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Купуват от Бултрако и продават това им е дейноста ;) дилъри ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Greenwater

А на всичкото отгоре използват сервиза на Бултрако ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sharki

^значи да не чакаме по-ниски цени в никой случай,така ли? ;)

Тъжно, баце.. ама така изглежда.

Явно новите хонделки никога няма да станат истински достъпни у нас ;)

Ще има да гледам Type R-а и да подсмърчам... ;) а булката да се радва, че няма да яздя 200 коня едновременно ;)

уффф ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Баси мазната рекламна статия, направо се стича :rolleyes:Иначе Хондите са средно с 10хил. по скъпи от еквивалентните модели на конкуренцията(Mazda, Toyota, Nissan, Ford и пр) по принцип. Sad but true!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми тия цървули само гледат печалбицата нищо друго ;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...