Jump to content
Hronos

Honda Jazz е най-надеждната кола

Recommended Posts

Дайте да я видим тая класация цялата,та да се посмеем и на другите марки де.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 323f-fan

Абе гледайте класациите за надеждност в следгаранционен период

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dimy

чичо ми преди година си купи чисто нов джас (на мен лично ми беше много смешна колата) и беше много доволен но преди наколко месеца един пиян го нацели и си купи новия акорд , а джяза го подари на жена си , та като го питах как са колите ми разви теорията , че джза бил много по добра кола от акорда :) и повече му харесвал :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Забавното в цялата история е, че джазовете се правят (сглобяват) в Китай. :)

Редактирано от Ironstone

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

чичо ми преди година си купи чисто нов джас (на мен лично ми беше много смешна колата) и беше много доволен но преди наколко месеца един пиян го нацели и си купи новия акорд , а джяза го подари на жена си , та като го питах как са колите ми разви теорията , че джза бил много по добра кола от акорда :) и повече му харесвал :(

Дими май чичо ти и майка ми са много добри приятели :) Случайно фамилията да му е Георгиев и да живее в Самоков :) Или иначе за надеждността на джазза аз лично мога да поспоря , и по-точно за двигателната част :) пък и за купето :) Но ще го направя по нататъка като се изяснат нещата :) А Иронстон това , че се зглобяват в Китай сигурен ли си и кой ти е източника , защото на рамата си пише J като първа буква !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

чичо ми преди година си купи чисто нов джас (на мен лично ми беше много смешна колата) и беше много доволен но преди наколко месеца един пиян го нацели и си купи новия акорд , а джяза го подари на жена си , та като го питах как са колите ми разви теорията , че джза бил много по добра кола от акорда ;) и повече му харесвал ;)

Дими май чичо ти и майка ми са много добри приятели :lol: Случайно фамилията да му е Георгиев и да живее в Самоков ;) Или иначе за надеждността на джазза аз лично мога да поспоря , и по-точно за двигателната част :dry: пък и за купето :dry: Но ще го направя по нататъка като се изяснат нещата ;) А Иронстон това , че се зглобяват в Китай сигурен ли си и кой ти е източника , защото на рамата си пише J като първа буква !!!
Произвежда се в 5 фабрики по света: Сузука в Япония, Сумаре в Бразил, Гуангзхоу в Китай, Айютая в Тайланд и Карауанг в Индонезия (не съм сигурен за spelling-а на български). Японските се изнасят за Европа, Канада и САЩ, китайските се произвеждат специално за износ в Европа. През 2007 износа на Джаз за Европа се е увеличил с 80% като повечето тях са от Китай. В момента втория завод на Хонда в Китай, специално построен за Джаз и износ към Европа, е близо до достигане на капацитета си от 50 000 бройки годишно (данни от резюме на доклад на CEO-то на Хонда цитиран в Japan's Corporate News Network). По данни от 1 юни 2007 г. през 2006 година са продали 24 600 китайски джаза в Европа, тази година очакват да продадат 42 000 или с 70.7% повече. Колата се произвежда в joint venture в което участват Хонда и дъщерната Honda Motor (China) Investment Co. с 65% дял, Guangzhou Auto Group Co. има 25% дял и Dongfeng Motor Group Co с 10%.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
http://www.drive.ru/picks/2007/07/03/365094.html DRIVE.RU — Американцы выяснили, какие автомобили их удовлетворяют Jazz-а май ги е хвърлил в оркестара ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dimy

чичо ми преди година си купи чисто нов джас (на мен лично ми беше много смешна колата) и беше много доволен но преди наколко месеца един пиян го нацели и си купи новия акорд , а джяза го подари на жена си , та като го питах как са колите ми разви теорията , че джза бил много по добра кола от акорда :lol: и повече му харесвал ;)

Дими май чичо ти и майка ми са много добри приятели :dry: Случайно фамилията да му е Георгиев и да живее в Самоков ;)
за същия става въпрос :dry: голям фен е на Джаза ;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

споко - там нещата са още по-категорични ;)http://www.reliabilityindex.co.uk/tophundr...128339010848601

http://img.data.bg/i.php?id=444700

споко - там нещата са още по-категорични :lol:http://www.reliabilityindex.co.uk/tophundr...128339010848601

http://img.data.bg/i.php?id=444700

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От това , което си писал ми става ясно , че е имало Джазове произведени в Япония за Европа и после такива произвеждани в Китай за Европа unsure.gif В крайна сметка предполагам , че нашия Джазз си е японче при условия , че рамата започва с J ph34r.gif Ако може някаква яснота по този въпрос ще се радвам , пък ако се окаже китайче - това обяснява проблемите , които ние имаме

Не мога да ти отговоря със сигурност, ако е J най-вероятно е японска, в следващите години обаче огромната част със сигурност ще са китайки. Китайките са в производство от 2005 година.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотно :rolleyes:Смятах да купя някой Сивик на жената, но май ще се замисля за Джаз :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...