Jump to content

Recommended Posts

Здравейте, нов съм както с марката, така и тук във форума. След няколко години с немски автомобили реших малко да разнообразя.

От 5 дни съм горд собственик на тази красавица - FK8 Civic Type R 2017. По автомобила има някои доработки: Invidia exhaust, DREAM интеркулер и по-ниски пружини.

В момента е на оригиналните 20-ки, но съвсем скоро планирам да мина на 18-ки.

5db5abaa-674c-49a3-8e68-ab1d3dd8e6ce.jpg

9d7e1f7c-0921-43c2-9f4d-41a3c16d3ab6.jpg

Редактирано от Anton
  • Харесвам 4

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти и честита първа Хонда! Дано оправдае очакванията ти! 

Добър старт, предполагам това е мечта на доста от феновете на марката :)

Може ли да споделиш малко повече впечатления от автомобила и сравенение, доколкото е възможно такова спрямо предишните ти автомобили?

• Харесвам 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито, безаварийно и с кеф, но внимавай, че това взема много точки наведнъж от СУМПС-а. ;)

• Харесвам 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, банда, и благодаря за посрещането!

Първата ми кола беше Golf 6 2.0 TDI с DSG. Добра колица, която не е видяла нищо повече от обслужване за 5 години. След това минах на Mercedes, като първо взех W211 320 дизел, после имах CLS500 бензин от първата генерация 388 коня на задно, а след това W205 C400 4MATIC, стейджнат на малко над 400 коня. Последната вървеше брутално, но е трудно да я сравня директно с Хондата, защото говорим за съвсем различен клас автомобил.

Точно това търсех в момента - нещо по-спортно, по-стабилно и по-ангажиращо за каране. Въпреки че Mercedes-ът вървеше значително повече, не се държеше по същия начин в завоите, не беше толкова стабилен и нямаше това заиграване с колата.

Хондата вече я карах два пъти Плевен - София и съм доста впечатлен. Честно казано, чак съжалявам, че не съм взел този модел по-рано. Направи ми впечатление колко стабилна е и как почти не се усеща завиването дори при по-висока скорост. Откъм вървеж не мога да кажа, че съм напълно изненадан, но на този етап ми е достатъчно. За мен по-важна е самата игра с колата - усещането, превключването, звукът и цялостната връзка с автомобила.

• Харесвам 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този Type-R има феноменален хандлинг, като за кола с предно предаване, а мощност и демараж не са всичко във връзката с 1 кола. 

• Харесвам 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
5 hours ago, ceco_accord said:

Този Type-R има феноменален хандлинг, като за кола с предно предаване, а мощност и демараж не са всичко във връзката с 1 кола. 

Напълно съм съгласен, колега. С мощни автоматични коли всеки може, но тук нивото е друго. Особено по балканските пътища. Скоро ще ходя към Стара Загора да изпробвам Хондичката в действие по Шипка.  

• Харесвам 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Проходите с виражи са и любими и водят към пристрастяване.

• Харесвам 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...