Anton 7 #1 Публикувано вторник в 06:16 (Редактирано) Здравейте, нов съм както с марката, така и тук във форума. След няколко години с немски автомобили реших малко да разнообразя. От 5 дни съм горд собственик на тази красавица - FK8 Civic Type R 2017. По автомобила има някои доработки: Invidia exhaust, DREAM интеркулер и по-ниски пружини. В момента е на оригиналните 20-ки, но съвсем скоро планирам да мина на 18-ки. Редактирано вторник в 06:17 от Anton 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galin_k 204 #2 Отговорено вторник в 10:12 Здрасти и честита първа Хонда! Дано оправдае очакванията ти! Добър старт, предполагам това е мечта на доста от феновете на марката Може ли да споделиш малко повече впечатления от автомобила и сравенение, доколкото е възможно такова спрямо предишните ти автомобили? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7476 #3 Отговорено вторник в 12:56 Честито, безаварийно и с кеф, но внимавай, че това взема много точки наведнъж от СУМПС-а. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Anton 7 #4 Отговорено вторник в 20:54 Здравейте, банда, и благодаря за посрещането! Първата ми кола беше Golf 6 2.0 TDI с DSG. Добра колица, която не е видяла нищо повече от обслужване за 5 години. След това минах на Mercedes, като първо взех W211 320 дизел, после имах CLS500 бензин от първата генерация 388 коня на задно, а след това W205 C400 4MATIC, стейджнат на малко над 400 коня. Последната вървеше брутално, но е трудно да я сравня директно с Хондата, защото говорим за съвсем различен клас автомобил. Точно това търсех в момента - нещо по-спортно, по-стабилно и по-ангажиращо за каране. Въпреки че Mercedes-ът вървеше значително повече, не се държеше по същия начин в завоите, не беше толкова стабилен и нямаше това заиграване с колата. Хондата вече я карах два пъти Плевен - София и съм доста впечатлен. Честно казано, чак съжалявам, че не съм взел този модел по-рано. Направи ми впечатление колко стабилна е и как почти не се усеща завиването дори при по-висока скорост. Откъм вървеж не мога да кажа, че съм напълно изненадан, но на този етап ми е достатъчно. За мен по-важна е самата игра с колата - усещането, превключването, звукът и цялостната връзка с автомобила. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7476 #5 Отговорено вчера в 05:42 Този Type-R има феноменален хандлинг, като за кола с предно предаване, а мощност и демараж не са всичко във връзката с 1 кола. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Anton 7 #6 Отговорено вчера в 10:54 5 hours ago, ceco_accord said: Този Type-R има феноменален хандлинг, като за кола с предно предаване, а мощност и демараж не са всичко във връзката с 1 кола. Напълно съм съгласен, колега. С мощни автоматични коли всеки може, но тук нивото е друго. Особено по балканските пътища. Скоро ще ходя към Стара Загора да изпробвам Хондичката в действие по Шипка. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7476 #7 Отговорено преди 7 часа Проходите с виражи са и любими и водят към пристрастяване. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове