icho 17 #1 Posted July 5 Привет, Моля някой да помогне, как се възстановяваше комфорт функцията за автоматично вдигане на прозорците отдистанционното? Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 7480 #2 Posted July 7 Откачал съм акумулатора, но не е изчезвала. Работи си от дистанционното, отваряйки и затваряйки всички прозорци и люка. Пробвай със стандартното задържане на бутоните до край - по 2 пъти на отваряне и затваряне. Мисля че така беше. Share this post Link to post Share on other sites
icho 17 #3 Posted July 8 Пробвах ама не става, с бутоните Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 7480 #4 Posted Thursday at 06:30 AM Значи и трябва oригиналният HDS. Имах случай - беше си забравила крайното положение на задно ляво стъкло и съответно се блокира цялостно, но поотделно всичко си работи. Share this post Link to post Share on other sites
icho 17 #5 Posted Friday at 03:21 PM Реално какво да направя за да го съживя отново? Share this post Link to post Share on other sites
coolboy 3 #6 Posted Friday at 07:34 PM (edited) И при мен се е случвало да спира да работи. Когато откача акумулатора някой от прозорците не иска да се управлява от главния модул на шофьорската врата, най-често някой от задните прозорци. Обучава се модула да управлява всички прозорци и комфорт модула тръгва. Поне при мен това помага. Edited Friday at 07:37 PM by coolboy Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 7480 #7 Posted Saturday at 08:52 AM След последното разкачане на аку-то, забелязах че предните 2 стъкла тръгват малко по-късно надолу и нагоре, но модулът ми си работи. @icho Трябва ти оригиналният софтуер за диагностика, четене на грешки и програмиране на автомобили Honda - Honda Diagnostic System (HDS). Виж в някой от читавите Хонда сервизи, да я закачат и проверят. Share this post Link to post Share on other sites
farscape 22 #8 Posted Saturday at 10:29 AM На 8.07.2026 г. at 13:11, icho написа: Пробвах ама не става, с бутоните Извинявай, с кои бутони пробваш? На вратата нали? Share this post Link to post Share on other sites
icho 17 #9 Posted Saturday at 05:57 PM Преди 22 часа, coolboy написа: И при мен се е случвало да спира да работи. Когато откача акумулатора някой от прозорците не иска да се управлява от главния модул на шофьорската врата, най-често някой от задните прозорци. Обучава се модула да управлява всички прозорци и комфорт модула тръгва. Поне при мен това помага. Всъщност и при мен започна с заден ляв, и след като ми падна акумулатора. и ми дадоха ток, цялото табло светна в жълто но при следващо палене се оправи. Сега от бутоните на шофьорската врата командвам са задно ляво и шофьорскоти предно, като паметта му нито надолу нито нагоре работи. Освен в сервиз имали друг начин да си помогна сам? Ако някой го е правил моля да пише? Share this post Link to post Share on other sites
coolboy 3 #10 Posted Sunday at 07:41 AM Може и сам да го направиш. Имаше някъде в youtube клинче за американския модел Acura RL но те са почти същите, ще го намеря и ще го кача. Share this post Link to post Share on other sites
coolboy 3 #11 Posted Sunday at 07:44 AM (edited) https://m.youtube.com/watch?v=HHJoQmlRIbE&pp=iggUQAFKEHVIU2M5Y0FiSW53bzFObHk%3D Би трябвало след като настроиш прозорците комфорт модула да ти се оправи. Edited Sunday at 07:47 AM by coolboy 2 Share this post Link to post Share on other sites
icho 17 #12 Posted Sunday at 11:46 AM Преди 4 часа, coolboy написа: https://m.youtube.com/watch?v=HHJoQmlRIbE&pp=iggUQAFKEHVIU2M5Y0FiSW53bzFObHk%3D Би трябвало след като настроиш прозорците комфорт модула да ти се оправи. Много благодаря колега. Сега всичко работи както трябва. Share this post Link to post Share on other sites
ceco_accord 7480 #13 Posted Sunday at 04:42 PM (edited) Бравос. Мислех, че си ме разбрал, но винаги е по-добре веднъж да видиш, отколкото 100 пъти да ти обяснят. И аз съм палил с аку. под 11 волта и едвам се събужда, като таблото грейва като коледна елха. Много от системите просто нямат ток за проверка на данните си. Оставал съм и без задвижване на заден мост, но при следващо палене след минути всичко се сверява, изчиства и си работи. Тоз модел не е за слаб акумулатор, без значение дали е от утечка, или има мъртва клетка. Провери го. Edited Sunday at 04:45 PM by ceco_accord Share this post Link to post Share on other sites