Rumb@ta 0 #1 Публикувано преди 21 часа Привет, момчета! След обслужване на верига, масло АТ и др., майстора ми каза, че има пропуск в мембраната на серво усилвателя на спирачките и губя вакуум. Също и педала е доста твърд при работещ двигател. Дали се намира майстор, който може да рециклира това серво? Ако някой знае за Пловдив, моля да сподели! Модела е 2.0 бензин Sport вариант 2003г. Преди седмица я засякох с разход на гориво над 14л/100км. До сега толкова не е вдигала разхода. Трябва да го оправя проблема, че баш сега с тези цени на гориво и този разход, чак не ми се кара тази кола. А и стана мудна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rumb@ta 0 #2 Отговорено преди 4 часа Поне съвет, ако можете да ми дадете. Да купя нов, да купя втора употреба от морга или да се ремонтира този, ако има такъв майстор да смени мембраната. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CCord 374 #3 Отговорено преди 2 часа Според мен трудно ще намериш мембрана, най-често ръждясват отдолу и понякога дори и да имаш нови части е трудно да се възстанови. Другия проблем е че малко хора ще се навият да се занимават с ремонт, ако намериш нещо запазено втора употреба е по-добре, оглеждай да няма никъде ръжда, вземай с уговорката за връщане ако издиша. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове