Rumb@ta 1 #1 Публикувано 11 Юни Привет, момчета! След обслужване на верига, масло АТ и др., майстора ми каза, че има пропуск в мембраната на серво усилвателя на спирачките и губя вакуум. Също и педала е доста твърд при работещ двигател. Дали се намира майстор, който може да рециклира това серво? Ако някой знае за Пловдив, моля да сподели! Модела е 2.0 бензин Sport вариант 2003г. Преди седмица я засякох с разход на гориво над 14л/100км. До сега толкова не е вдигала разхода. Трябва да го оправя проблема, че баш сега с тези цени на гориво и този разход, чак не ми се кара тази кола. А и стана мудна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rumb@ta 1 #2 Отговорено 12 Юни Поне съвет, ако можете да ми дадете. Да купя нов, да купя втора употреба от морга или да се ремонтира този, ако има такъв майстор да смени мембраната. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CCord 376 #3 Отговорено 12 Юни Според мен трудно ще намериш мембрана, най-често ръждясват отдолу и понякога дори и да имаш нови части е трудно да се възстанови. Другия проблем е че малко хора ще се навият да се занимават с ремонт, ако намериш нещо запазено втора употреба е по-добре, оглеждай да няма никъде ръжда, вземай с уговорката за връщане ако издиша. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1544 #4 Отговорено 12 Юни Колегата да си види всички пътища на вакумите, най вероятно има спукано маркуче по трасето. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rumb@ta 1 #5 Отговорено 12 Юни Благодаря за съветите! Значи да се ориентирам, към ползван от морга. Но утре, ако не вали ще прегледам връзките за пропуск първо. Едно време си правих машинка за пушек и май сега е момента да я пробвам. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1544 #6 Отговорено 13 Юни Точно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rumb@ta 1 #7 Отговорено 13 Юни Не успях да я тествам с пушек, че цял ден бях извън града, но преди малко погледнах МАП сензора какво показва. При загрял двигател и спрян климатик, че да не варират оборотите. Та на празен ход при около 830 об/мин ми дава 33kPa. Като подам малко гас 2500-3000 об/мин пада до 24kPa. Нямам база за сравнение, дали са в норма тези налягания. Може би някой запознат ще сподели. Третата графика е на празен ход тънката назъбена линия и пиковете са всяко натискане на педала на спирачката, ама яко го натисках. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1544 #8 Отговорено 14 Юни Ако може да ти помогне с нещо. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rumb@ta 1 #9 Отговорено 14 Юни За сегашният проблем, не. Но е хубаво да ги има в темата при нужда. Трябва ми информация тези килопаскали на празен хода, дали са в норма. Благодаря все пак! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rumb@ta 1 #10 Отговорено 16 Юни Не мога да намеря серво усилвател за бензин. На всякъде само за дизели. Идея къде да погледна или някой, ако има за продаване? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rumb@ta 1 #11 Отговорено 18 Юни Интересно.. Вчера при изгасен двигател показваше 99kPa в смукателния колектор. Като запалих падна на 50kPa на празен ход, което е високо. Чак като натиснах еднократно спирачката, падна на 30Kpa и задържа на толкова. Ако не бях я натиснал, щеше да стои на 50. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове