Jump to content

Recommended Posts

Здравейте колеги, аз карам Civic 2019 с дизелов мотор. Искам да сменя джантите, тъй като съм втори собственик и първият я е карал с 19-ки, и така размера на гумите става 225/35/19. Както можете да се досетите профила е доста малък и с нашите страхотни пътища това поставя гумите ми в постоянен риск от спукване в някоя дупка. Виждал съм стоковите размери с, които излизат от фабриката, но някак не са това което искам. Обмислям по-голям профил и като цяло по-малка джанта, 18-ка например с 45 или 50 профил, и може би 235 или 245 широчина. Та интересува ме дали ще са твърде големи гумите и дали ще опират. Също ако някой има добър сайт за джанти ще съм благодарен да сподели.  

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отвори някой калкулатор за гуми, въведи стоковите и после импровизирай с параметрите.

Черното от подписа ми е на 245/45/18 и за Сивик 10 ще са огромни на диаметър, а за ширина са свръх за ДВГ-то му.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имах преди Сивик 9то поколение Хеч, и беше на 17ки джанти, и суркаше на много места и беше много ниска, просто търся някакъв вариант където не е твърде ниска, и да съм спокоен на пътя че вече за втори път късам гума на пътя. 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   1 потребител

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...