Jump to content
karchoto

Ключ за CRV 2013

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Здравейте. Мой приятел иска да си изкара резервен ключ за колата.Ходил в нашия град на ключар, но някои неща не работят и сега търси някой който да му изкара ключ който да работи като оригиналния.Можете ли ако някой е вадил такъв ключ и е доволен да ме насочи къде има такъв ключар да го пратя да си направи.Благодаря на всички отзовали се предварително.Колата е CRV 2013 бензин 2,4 

Редактирано от karchoto
Добавих към описанието

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Ключа си е най обикновен на Хонда.  Трябва да се обучи . Аз имах тоя проблем. Дойде с 1 ключ. За Пловдив в Баумакс или при Вальо / на Копривщица, от прелеза на 6 септември , на ляво след 50 -100 м има табела./ Ходих при втория. Разпозна ключа като азиатски  по кодове или... с някво устройство. Предложи ми , да не е за Хонда, а за Хюндай, сгъваем. След като ми направи хюндайски 2, държаха се коренно различно от оригинала. Оказа се ,че колата трябва да се отключи софтуерно или .... и да се настрои. Леко се издразних ,щото новите ключове са по тежки, груби. Синът ми ходи до София за нещо и трябваше да се прави и нещо по коланите. Та там го упътили към някого?!?. Майстора с коланите променил и ключа, като сина му казал квото помни за оригинала. Резултата е сега имам 3 ключа различни 1 оригинален - отключва всички врати   едновременно, при заключване при второ натискане изсвирва, включва дневните за 0,5 мин. Нощем късите за 3 мин. , но еднократно, за повторно трябва да изчакаш,  ако няма никой в колата я заключва след 3 мин . При опит да отвориш колата отвън заключена при по голяма упоритост пищи , ако еднократно хванеш брава или се опреш до колата не реагира. Един хюндайски с тези екстри само дето заключва колата след около минута, ако не си хванал дръжка и пищи при опит да отвориш отвътре колата , ако си я заключил отвън.И един ключ , дето е мъка 1 отключва само шофьорска, за другите врати два пъти, не свети, е свирва при повторно заключване, заключва колата след около минута. Аз ползвам оригинала. Единия от другите два винаги е в жена ми. Ако тръгвам сам някъде по вътрешните джобове. В интерес на истината два три пъти съм сменял батерии или съм правил опит да препрограмирам някои от хюндайските и в баумакса и при друг ключар, не могат , но казват че хюндайските са по добри. На мен са ми тежки . За да промени реакциите колата/ да познае с кой ключ е/ трябва да минеш през контакт и да заключиш. отключена с единия , до като не дадеш контакт с следващ и не заключиш след това с втория се държи като с този с който си я отключил преди контакт.

Редактирано от kokopeykov
  • Харесвам 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поста над мене ме отчая. Нищо не разбрах и не искам и да опитвам вече....

• Хаха 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Харесвам 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...