karchoto 40 #1 Публикувано 25 Март (Редактирано) Здравейте. Мой приятел иска да си изкара резервен ключ за колата.Ходил в нашия град на ключар, но някои неща не работят и сега търси някой който да му изкара ключ който да работи като оригиналния.Можете ли ако някой е вадил такъв ключ и е доволен да ме насочи къде има такъв ключар да го пратя да си направи.Благодаря на всички отзовали се предварително.Колата е CRV 2013 бензин 2,4 Редактирано 25 Март от karchoto Добавих към описанието Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokopeykov 9 #2 Отговорено 2 Април (Редактирано) Ключа си е най обикновен на Хонда. Трябва да се обучи . Аз имах тоя проблем. Дойде с 1 ключ. За Пловдив в Баумакс или при Вальо / на Копривщица, от прелеза на 6 септември , на ляво след 50 -100 м има табела./ Ходих при втория. Разпозна ключа като азиатски по кодове или... с някво устройство. Предложи ми , да не е за Хонда, а за Хюндай, сгъваем. След като ми направи хюндайски 2, държаха се коренно различно от оригинала. Оказа се ,че колата трябва да се отключи софтуерно или .... и да се настрои. Леко се издразних ,щото новите ключове са по тежки, груби. Синът ми ходи до София за нещо и трябваше да се прави и нещо по коланите. Та там го упътили към някого?!?. Майстора с коланите променил и ключа, като сина му казал квото помни за оригинала. Резултата е сега имам 3 ключа различни 1 оригинален - отключва всички врати едновременно, при заключване при второ натискане изсвирва, включва дневните за 0,5 мин. Нощем късите за 3 мин. , но еднократно, за повторно трябва да изчакаш, ако няма никой в колата я заключва след 3 мин . При опит да отвориш колата отвън заключена при по голяма упоритост пищи , ако еднократно хванеш брава или се опреш до колата не реагира. Един хюндайски с тези екстри само дето заключва колата след около минута, ако не си хванал дръжка и пищи при опит да отвориш отвътре колата , ако си я заключил отвън.И един ключ , дето е мъка 1 отключва само шофьорска, за другите врати два пъти, не свети, е свирва при повторно заключване, заключва колата след около минута. Аз ползвам оригинала. Единия от другите два винаги е в жена ми. Ако тръгвам сам някъде по вътрешните джобове. В интерес на истината два три пъти съм сменял батерии или съм правил опит да препрограмирам някои от хюндайските и в баумакса и при друг ключар, не могат , но казват че хюндайските са по добри. На мен са ми тежки . За да промени реакциите колата/ да познае с кой ключ е/ трябва да минеш през контакт и да заключиш. отключена с единия , до като не дадеш контакт с следващ и не заключиш след това с втория се държи като с този с който си я отключил преди контакт. Редактирано 2 Април от kokopeykov 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Catalyst 15 #3 Отговорено 5 Април Поста над мене ме отчая. Нищо не разбрах и не искам и да опитвам вече.... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове