ico malkia 0 #1 Публикувано преди 7 часа ПОЯВЯВА МИ СЕ ШУМ СЛЕД ИЗМИВАНЕ НА АВТОМОБИЛА НА СУВ ЦРВ 2012Г., БЕНЗИН,ЗВУКЪТ Е КАТО ОТ ТРЪБА ,които постепенно изчезва .Появя се пак, но по тих след каране , и пак изчезва. Чувства се на кормилната уредба - волана. Това е единия от странните ми шумова най звучен след измиване на автомобила . Другия при десен завой на ниски обороти , след изправяне изчезва.На ляво няма звук,чува се като спирачки на влак,при натиск на спирачки изчезва. Даже и другия шум също изчезва при натиск на спирачки. Вярно сложих ментета спирачни дискове и накладки , което по късно разбрах. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7218 #2 Отговорено преди 6 часа Off Topic Боже, това гугъл преводач ли го е писал? Отделно че темата не е за този раздел! След миене дисковете леко ръждясват. След няколко спирания накладките почистват корозията. От менте дискове спасенията са 2. Или свикваш, или сменяш. Ако наистина са голямо менте, лятото в жегите ще разбереш по волана и педала. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ico malkia 0 #3 Отговорено преди 6 часа Марка на дискове и накладки Металли,даже отначалото едната стържеше и майстора трябваше да шкури накладката.С тях съм от покупката на колата преди 4 години. И друг път имаше леко скърцане отпряд ляво но с натискане на спирчка изчезваше.След 1,2 години изчезна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове