Jump to content
ico  malkia

ШУМ СЛЕД ИЗМИВАНЕ

Recommended Posts

ПОЯВЯВА МИ СЕ ШУМ СЛЕД ИЗМИВАНЕ НА АВТОМОБИЛА НА СУВ  ЦРВ 2012Г., БЕНЗИН,ЗВУКЪТ Е КАТО ОТ ТРЪБА ,които постепенно изчезва .Появя се пак, но по тих след каране , и пак изчезва. Чувства се на кормилната уредба - волана. Това е единия от странните ми шумова най звучен след измиване на автомобила . Другия при десен завой на ниски обороти , след изправяне изчезва.На ляво няма звук,чува се като спирачки на влак,при натиск на спирачки изчезва. Даже и другия шум също изчезва при натиск на спирачки. Вярно сложих ментета спирачни дискове и накладки , което по късно разбрах.   

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Off Topic

Боже, това гугъл преводач ли го е писал?

Отделно че темата не е за този раздел!

След миене дисковете леко ръждясват. След няколко спирания накладките почистват корозията.

От менте дискове спасенията са 2. Или свикваш, или сменяш. Ако наистина са голямо менте, лятото в жегите ще разбереш по волана и педала.

• Харесвам 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Марка на дискове и накладки Металли,даже отначалото едната стържеше и майстора трябваше да шкури накладката.С тях съм от покупката на колата преди 4 години. И друг път имаше леко скърцане отпряд ляво  но с натискане на спирчка изчезваше.След 1,2 години изчезна.  

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...