milbor2 42 #1 Публикувано 3 Февруари Колеги хидравличната помпа вие, с каква марка да закупя за смяна.(парт № 56110-RBB-E01 ). Сигурно ще кажете за ремонтен комплект - но не знам къде могат да го направят както трябва , от Свищов съм, има някакви сервизи в Търново, но майстора при които ходя каза че е пращал и хората не са доволни от рециклирането. Моля за мнения. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 353 #2 Отговорено 3 Февруари Чак нова помпа...? Защо? Смо лагери и гумени пръстени, са достатъчни и известна техническа сръчност... Обикновено на безуно скъпия хидравличен маркуч, след помпата, с демпфера, му идва времето... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
svemar 97 #3 Отговорено 4 Февруари Аз по-миналата година рискувах и си подмених профилактично всичко сам. Всичките уплътнения, лагери и едни дребни тефлочнета ли, пластмасички ли, ми излязоха около 85 лв всичко от amayama. Бях попаднал на нагледен списък, като моята е 56110-RBA-E02 за 2.0 двигателя: Ето и нютон метрите: Ето и линк към видеото на Фена :) ( Да се свети името му ) https://www.facebook.com/ Ако не се решиш ти, то може някой кадърен механик около теб да се хване :) 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 353 #4 Отговорено 4 Февруари (Редактирано) Аз на времето, си смених лагерите сам, на улицата... Спомням си, че при сглобяването нямаше проблем, само, че го правих втори път, защото имаше една много дребна пластмасова част, която, незнайно защо, можеше да се обърне...и от първия път, не улучих..., не работеше помпата. После всичко беше ОК. Друго, често срещано- обикновено изпуска малко О пръстенче на изходящия щуцер и омаслява. Сменя се лесно, на място... Редактирано 4 Февруари от JapCar Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
svemar 97 #5 Отговорено 4 Февруари преди 19 минути, JapCar написа: Аз на времето, си смених лагерите сам, на улицата... ... Това ще са онези дребни пластмасички, дето при мен изпаднаха и не бях видял кое къде е, но благодарение на видеото видях къде е бялото и къде черното Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 353 #6 Отговорено 4 Февруари (Редактирано) преди 5 минути, svemar написа: Това ще са онези дребни ... Май да, беше отдавна, в Англия, но тогава не гледах видео и нямах насоченост, да внимавам... просто я разглобих... Тъпо конструкторско решение беше, че не бяха различни и можеше да се сложат всякак... Редактирано 4 Февруари от JapCar Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове