Boyan Kolev 0 #1 Публикувано вчера в 21:05 Здравейте, колеги, регистрирах се тук, за да черпя информация от хора, които разбират. Не като мен, защото аз съм само карач. Наскоро си купих Хонда Акорд 7-ма генерация 2004-та година, 2.4 Vtec. Не успя да мине ЕКО тест, според вас от какво може да бъде? Ще е добре ако някой се е сблъскал с този проблем и изкаже мнение. Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 343 #2 Отговорено вчера в 21:43 Вероятни причини- първа ламбда сонда, катализатор, или липсата му... Все пак трябва да се диагностицира. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1913 #3 Отговорено преди 17 часа Off Topic Преди 7 часа, Boyan Kolev написа: Не успя да мине ЕКО тест, според вас от какво може да бъде? Ще е добре ако някой се е сблъскал с този проблем и изкаже мнение. Отиваш някъде,където предварително знаеш,че ще минеш. Звучи някак нередно,но фалшивата реалност,е такава у нас! 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 343 #4 Отговорено преди 4 часа (Редактирано) Преди 12 часа, JHM написа: Скрий съдържанието Отиваш някъде,където предварително знаеш,че ще минеш... Не е много мъдър съвет, по- добре да открие причината, ако е истинска, ако не се опитват да го рекетират, защото това може да пречи и на двг. да върви добре. Преди 20г, с първата ми кола, Вектра Б, се опитаха да ме думнат по същия начин. Там практиката на някои, не е за кинти, а да си оставиш колата, да я "оправят" и легално да ги вземат... От моргата взех и смених ламбда сондата, издух малко магистрала, защото карах все градско. От форуми, научих, че на газо анализатора, трябва да се сменя някакво филтърче и изисках да го сменят. Като разбраха, че разбирам от коли и сам си ги поддържам, минах веднага... Редактирано преди 4 часа от JapCar 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове