todor1820 2 #1 Публикувано 22 Януари Здравейте Свалях бега на волана понеже го тапицирах, естествено бях разкачил клемите.. буксата която влиза в бега при демонтажа видях че е счупена, след което ми се наложи да използвам автомобила и върнах клемите обратно, но когато седнах на седалката видях че двете кабелчета което влизат в бега на волана се бяха докоснали. Запалих колата и светна грешка за бега - разбираемо.. свърших си работа с колата и след като волана ми беше готов си върнах обратно бега и грешката вече изчезна! НО… забелязах че предно дясно стъкло и шибидаха не работят.. (не се чува цъкане при натискане на копчетата) Бушоните са проверени и замерени.. всички са здрави и работят. Опитах да махна и минус на акумулатора за час, два - без резултат.. Някой има ли идея какво може да е станало? ще съм благодарен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1501 #2 Отговорено 22 Януари Всички бушони в колата ли провери? На три места са. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
todor1820 2 #3 Отговорено 23 Януари Преди 11 часа, Митко Йотов написа: Всички бушони в колата ли провери? На три места са. Привет, проверих в краката на пасажера в дясно (там мисля че отговарят за дясната страна) проверих тези под волана проверих също и кутията под капака която е, там са повечето релета. Някъде другаде има ли? Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1501 #4 Отговорено 23 Януари Не, това са. Провери пак N 20 в купето от страната на шофьора. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
todor1820 2 #5 Отговорено 24 Януари Ъпдейт по темата: Днес е закачихме с Диагностика за марката, никакви грешки не вади колата. Бушоните отново бяха проверени абсолютно всички един по един - здрави са. Моторчето на предна дясна врата работи (принудително от акумулатор с 2 кабела сваля и вдига. Ток до самата букса има - проверено. Някой ако се сеща за още някоя проба да драска. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1501 #6 Отговорено 24 Януари То каква грешка да дава за бушон. Май ще сменяш таблото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7275 #7 Отговорено 24 Януари Значи при директно подаване на ток, десния джам се сваля и вдига до 2-те си крайни положения без механичен проблем, но и от 2-та бутона не работи? Имаше някаква шмекерия относно "забравена крайна позиция на стъклото". Така купих моята и заден ляв прозорец не работеше, но HDS-a трябва да го вижда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
todor1820 2 #8 Отговорено 25 Януари Преди 7 часа, ceco_accord написа: Значи при директно подаване на ток, десния джам се сваля и вдига до 2-те си крайни положения без механичен проблем, но и от 2-та бутона не работи? Имаше някаква шмекерия относно "забравена крайна позиция на стъклото". Така купих моята и заден ляв прозорец не работеше, но HDS-a трябва да го вижда. Точно с HDS я четохме и нищо не дава.. не може даже да се зададе команда да се свали или вдигне прозореца, просто го няма като опция. Проблема не е във вратата някъде, проблема със люка също няма да е механичен.. просто нещо е станало вероятно някой модул не прави добра връзка.. не знам вече съм изчерпан.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
todor1820 2 #9 Отговорено 25 Януари Преди 8 часа, Митко Йотов написа: То каква грешка да дава за бушон. Май ще сменяш таблото. Защо табло? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1501 #10 Отговорено 25 Януари Ако нещо е изгоряло в платката ще се наложи смяна. Това се получава когато някой сменя предпазител с определени от производителя ампери с такъв но по голям. Аз само предполагам но може Цецо да се окаже прав и дано. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
todor1820 2 #11 Отговорено 25 Януари На HDS не вади никакви грешки колата. Закачихме и видяхме момчето искаше от HDS да свали прозореца (да му го зададе като команда), но опцията я няма изобщо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
todor1820 2 #12 Отговорено 25 Януари Преди 13 часа, ceco_accord написа: Значи при директно подаване на ток, десния джам се сваля и вдига до 2-те си крайни положения без механичен проблем, но и от 2-та бутона не работи? Имаше някаква шмекерия относно "забравена крайна позиция на стъклото". Така купих моята и заден ляв прозорец не работеше, но HDS-a трябва да го вижда. Шмекерията за която се сещаш вероятно е задържане в долна и горна позиция на копчетата за по 10 секунди HDS не дава никакви грешки по колата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7275 #13 Отговорено 25 Януари (Редактирано) Да, това е самообучението на електрониката за стъклото, но при врата с монтирана карта и несработващо реле, няма как да го направиш. Редактирано 25 Януари от ceco_accord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
todor1820 2 #14 Отговорено 25 Януари Преди 4 часа, ceco_accord написа: Да, това е самообучението на електрониката за стъклото, но при врата с монтирана карта и несработващо реле, няма как да го направиш. Вече съм пас от всякъде.. 😄 Не мога да проумея какво би могло да се е случило.. странното е че ми изчезнаха заедно и люка и стъклото.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
todor1820 2 #15 Отговорено 26 Януари Ъпдейт: посъветваха ме да сваля MICU/BCM модула и да го прегледат дали няма нещо прекъснато или разпоено. Модула е свален и оставен за проверка. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 975 #16 Отговорено 4 Февруари Моя акорд 8ма, сваляше задно дясно стъкло на 1/3та. Вдигам го и на горна позиция задържа и веднага го сваля. Включиха го на диагностика и го обучиха за горна и долна позиция. Преди това го пробваха с натискане и задържане на бутона долу и горе! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове