Васил Д. 0 #1 Публикувано 24 Декември, 2025 Здравейте! Можете ли да ми дадете препоръка какъв горивен филтър да взема за Accord 7 бензин 2.0? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 350 #2 Отговорено 24 Декември, 2025 Маниаците, май за дизеловите споменаваха, че трябва да е оригинален, иначе нещо не върви, но не помня дали за Акорд, или Авенсис ставаше дума... Не харесвам, когато за някои неща, производителите нарочно са направили, да изисква само оригинално и естествено, безумно скъпо... А къде е на бензиновите Акрди филтъра и защо трябва да се сменя? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_Yordanov 194 #3 Отговорено 24 Декември, 2025 Филтъра е в резервоара. Какви варианти има въобще на пазара? Не си представям да са много, щот няма оплаквания като цяло. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Васил Д. 0 #4 Отговорено 24 Декември, 2025 Всъщност не знам на какъв пробег трябва да се смени, знам, че му дават дълъг живот, само не знам кога е сменяно за последно, предлагаха ми само jako parts, но предполагам, че ще има поне още 2 варианта. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 350 #5 Отговорено 25 Декември, 2025 Преди 19 часа, I_Yordanov написа: Филтъра е в резервоара. Какви варианти има въобще на пазара? Не си представям да са много, щот няма оплаквания като цяло. На никоя кола до сега, не съм сменял... Трябва да е много задръстен, от замърсен резервоар, та на високи обороти горивото да не достига и да усетиш нещо и да се усъмниш в него... Той принципно е една фина мрежичка на помпата и вероятно би могъл да почистиш/промиеш, ако стигнеш до него и го свалиш... Както и да е, не съм чувал някой да го сменя ей така профилактично... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Васил Д. 0 #6 Отговорено 25 Декември, 2025 Ясно, значи няма да му се вживявам толкова. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 7237 #7 Отговорено 25 Декември, 2025 Бе, за дизелните си е добре, особено ако не се знае от къде и с каква нафта са карани, за да не се пати зиме. Бензинов съм сменял, беше си черна мрежачката, но здрава и проходима. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 350 #8 Отговорено 25 Декември, 2025 Дизелите, мисля си имат друг финен филтър при двигателя, това е друго... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове