Васил Д. 0 #1 Публикувано преди 6 часа Здравейте! Можете ли да ми дадете препоръка какъв горивен филтър да взема за Accord 7 бензин 2.0? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 338 #2 Отговорено преди 4 часа Маниаците, май за дизеловите споменаваха, че трябва да е оригинален, иначе нещо не върви, но не помня дали за Акорд, или Авенсис ставаше дума... Не харесвам, когато за някои неща, производителите нарочно са направили, да изисква само оригинално и естествено, безумно скъпо... А къде е на бензиновите Акрди филтъра и защо трябва да се сменя? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_Yordanov 176 #3 Отговорено преди 1 час Филтъра е в резервоара. Какви варианти има въобще на пазара? Не си представям да са много, щот няма оплаквания като цяло. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Васил Д. 0 #4 Отговорено преди 58 минути Всъщност не знам на какъв пробег трябва да се смени, знам, че му дават дълъг живот, само не знам кога е сменяно за последно, предлагаха ми само jako parts, но предполагам, че ще има поне още 2 варианта. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове