Emicha 1957 #1 Публикувано преди 13 часа От заглавието се подразбира за какво става въпрос, но да уточня: - крушката е здрава - бушона е здрав - релето е здраво - дългата светлина я има Всичко от горното е проверено. Открих, че проблема идва от минусовия кабел на буксата (просто не идва маса, към цокъла на крушката). При подаване на маса на цокъла на крушката, тя си светва. Проблема според мен е някъде по трасето, но не ми се разплита инсталацията ,за да проследя от къде идва този кабел към буксата на крушката - та ако някой знае да сподели. По спомен, управлението е по минус и на първо време, най-лесно е да пусна кабел от другия фар, защото ако пусна някаква маса от друго място, фара може би, няма да може да се гаси (така предполагам) - правилно ли мисля ,или...? Естествено ,ще търся мястото на проблема, защото не обичам половинчати и временни решения на проблема. Разгледах ел.схемата , и според нея, масата се командва от ключа за палене на фаровете и някъде се разклонява за двата фара - но къде е това място (под таблото ли има букса, в двигателния отсек ли е), има ли такава букса въобще ,или от ключа си тръгват два кабела ? Между другото, като тествах релетата (сменявах им местата, разменях ги с други), при оставено реле само за левия фар, светеха и двата фара, но с много слаба светлина, което не мога да си го обясня. Слагам релето и на десния фар, съответно той си светва нормално , а левия изгасва. Някой ако има идея, какво да погледна и какво и къде да проверя , или от къде да тръгна, ще съм благодарен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 942 #2 Отговорено преди 4 часа Пусни директно кабел от минуса на акумулатора и ако работи правилно си пусна кабел от маса на купето, но не взимай маса от друг консуматор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mandalorian 60 #3 Отговорено преди 3 часа Аз бих разгледал буксата при лостчето дали няма нещо съмнително там. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1957 #4 Отговорено преди 1 час Проблема е решен . Вчера на тъмно, с фенерчето от телефона, проверих най-елементарните неща, после на компа разгледах горната схема и го оставих за днес. Проблема се реши, с почистване и пристягане на кабелната обувка на буксата и почистване на крачетата на фасунгата. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове