Jump to content
Vasil_OB

Цена за резервен ключ

Recommended Posts

Здравейте карам Акорд 7ма генерация, но колата я купих само с един ключ и реших да си изкарам резервен за всеки случей. 

Такаа обадих се на единия от двата ключаря в града и той ми каза че това удоволствие ще ми излезе 250лв 😃, което според мен е абсурдно. Реших да си поръчам ключ от интернет с чип и всичко необходимо, намерих такъв за 30лв, днес се обадих на другия ключар в града да го питам колко ще ми излезе да се нареже и да се програмира, за което той ми отговори че ще е около 100-120лв което отново ми се струва доста. Това нормални цени ли са по принцип и струва ли си според вас да се занимавам?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цени от 20лв.нарязване, 20 до 50 обучение на чипа за запалването.

Отключването на вратите,процедурата си я правиш ти.

Най лошото е,че последно време отказват работа с китайски заготовки.Трябва да си продават техните,пак от Китай.

Няма лошо,бизнес и занаят:thumbs1:!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За Пловдив има един ключар дето реже всичко и няма проблем със всякакви заготовки. Точно в началото на Карловско шосе е до Аптеката, в един контейнер на тротоара работи. Съвестен е и не взима скъпо. Няколко ключа съм правил при него и няма проблем, за обучение не знам вече, защото аз си ги обучавам сам( то на хондовските чикии е работа за 2 минути).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...