Jump to content

Recommended Posts

Привет! Хондата ми е ЦРВ 1999г, 2000куб., 128кс, автоматик, предно предаване, произведена за САЩ. Заедно сме от 15г и не ме е предавала. Но вече има проблем. Давам газ, а все едно карам на първа. Трябва да вдигна 4000 оборота, за да зацепи и да върви нормално. Лампичката на Директна мига. Предполага се, диагнозата е страшна, но понеже се надявам на чудо,  ще отбележа, че миналата година сменяхме някакво жило за скоростите, или палче - не знам и от тогава е тегаво превключването на скорости. Маслото е сменено. Сменихме накладките и понякога свети лампата на ръчната. Днес един майстор засече грешка 07-01 (P0753). Прати ни при друг, Милко, зад Пулса. Като ни видя с милата ни баба, направо ни отряза. Питах ИИ, каза, някви соленоиди, но може и по-лошо. Обръщам се към форума за препоръка за майстор, който не е надувка, да я преслуша и да преценим ще живее ли. А и за малко акъл ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дано е полезно.

Добрата новина е че соленоидите са отвън на кутията, но е добре да ги почисти някой вещ в занаята.

За нивото и цветът на маслото е ясно че е добре първо от там да се почне.

Бавното включване съпроводено с ритане е заради ниското налягане в системата.

• Харесвам 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря! Майсторът, при когото отидохме каза, не мога да ви помогна, без да попита нещо, или да я погледне. Ще се радвам на препоръки за специалист, който няма да ни отреже, понеже колата е стара.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   1 потребител

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...