Силвия 0 #1 Публикувано преди 6 часа Привет! Хондата ми е ЦРВ 1999г, 2000куб., 128кс, автоматик, предно предаване, произведена за САЩ. Заедно сме от 15г и не ме е предавала. Но вече има проблем. Давам газ, а все едно карам на първа. Трябва да вдигна 4000 оборота, за да зацепи и да върви нормално. Лампичката на Директна мига. Предполага се, диагнозата е страшна, но понеже се надявам на чудо, ще отбележа, че миналата година сменяхме някакво жило за скоростите, или палче - не знам и от тогава е тегаво превключването на скорости. Маслото е сменено. Сменихме накладките и понякога свети лампата на ръчната. Днес един майстор засече грешка 07-01 (P0753). Прати ни при друг, Милко, зад Пулса. Като ни видя с милата ни баба, направо ни отряза. Питах ИИ, каза, някви соленоиди, но може и по-лошо. Обръщам се към форума за препоръка за майстор, който не е надувка, да я преслуша и да преценим ще живее ли. А и за малко акъл ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6836 #2 Отговорено преди 6 часа Дано е полезно. Добрата новина е че соленоидите са отвън на кутията, но е добре да ги почисти някой вещ в занаята. За нивото и цветът на маслото е ясно че е добре първо от там да се почне. Бавното включване съпроводено с ритане е заради ниското налягане в системата. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Силвия 0 #3 Отговорено преди 6 часа Благодаря! Майсторът, при когото отидохме каза, не мога да ви помогна, без да попита нещо, или да я погледне. Ще се радвам на препоръки за специалист, който няма да ни отреже, понеже колата е стара. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове