Jump to content
valio_hunt

Не ми включва круиз контрола?

Recommended Posts

Здравейте колеги,нов собственик съм на хонда црв 4 генерация 2014г. Дизел 150 к.с.,не мога да включа круиз контрола,а лимита за скорост си работи,ако някой е имал подобен проблем да сподели.Благодаря!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз имах, по някаква причина ми се беше откачил датчика за натиснат съединител. Така че най-вероятно нещо друго, ковто е свързано с круйз контрола не сработва, но какво точно.... Може да са много неща.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не ти се появява иконката или се появява, но не можеш да го стартираш?

При мен на моменти не иска да се появи иконката на таблото и при определени условия на завъртане на волана сработва. Или след гасене на колата и изчакване някакво време, после като запаля и тръгна няма проблем.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Просто, най-вероятно не можеш да го включиш. 

Та, след като натиснеш бутона на волана за включване на круиза,  на таблото трябва да ти се появи малка иконка под формата на километраж. След което натискаш (сет-)  и трябва да запази скороста с която се движиш. После с (рес+) си я увеличаваш до колкото ти трябва,а със (сет-) съответно я намаляваш.

При натискане на спирачка или газ, круиза се изключва и за да го въстановиш на последната зададена скорост, натискаш пак (рес+). 

Редактирано от Emicha

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мда.

Първото е вкл. на системата в готовност, а второто е задаване на скорост, която да поддържа.

При спирачка се деактивира само поддържането на скоростта, но системата си е включена.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...