Jump to content
VilioJDM

2.Проблем в климатика на Акорд 7ма бензин 2.4

Recommended Posts

Здравейте на всички Пускам нова тема тъй като не знам дали да ползвам на човека неговата или да си правя нова заради това и пуснах направо нова....
Още от малка колата имаше климатик само в движение и то над 70-80 в града няма никой.
Предното лято я напълнихме с фреон и карах цяло лято така нямаше ядове.
В началото на това лятото обаче я напълнихме с фреон на МАХ или там колкото уж и трябва и сега от началото на тази седмица обаче нещо умря и във движение вече. 
Ей сега слушах и гледахме компресора цъква колата сменя оборота за момент и пак си се стабилизира, перката веднага започва да върти климатик обаче йок нито в движение нито на място духа си хладно по към топлото 
Някакви идеи какво да проверя нещо ддз и аз

По принцип не обичам да ходя по сервизи да ми барат колата квото мога да си го оправя аз предпочитам да го оправя аз... ама ся ако тряа се мери налягания или тем подобни ще се ходи няма как
Какво мислите :D
Благодаря предварително! :))))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Провери в момента дали не е изпуснал фреона. Въпреки че перките се включват провери дали шайбата се върти при включване на компресора. Може би ината да е изгоряла и да не включва. Дехидратира сменяван ли е някога? Провери тръбите как са. Ако се заледяват по трасето значи имаш проблем с регулирането на налягането. Не съм професионалист, но сам си ремонтирам климатиците и засега се получава. Не е кой знае колко сложно.

• Благодаря 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
преди 35 минути, psp 276 написа:

Провери в момента дали не е изпуснал фреона. Въпреки че перките се включват провери дали шайбата се върти при включване на компресора. Може би ината да е изгоряла и да не включва. Дехидратира сменяван ли е някога? Провери тръбите как са. Ако се заледяват по трасето значи имаш проблем с регулирането на налягането. Не съм професионалист, но сам си ремонтирам климатиците и засега се получава. Не е кой знае колко сложно.

дехидратор си нямам идея даже какво е това и къде се намира ще видя в понеделник да пробвай да я оставя на някой да провери фреона как е защото това няма как сам да го направя
Едната перка се включва другата не като си пред колата лявата се върти дясната не.
Тръбите не се заледяват

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

трябва да се включват и двете перки. Това е вероятен проблем, а може и да не е единствен. Оправи го и виж какъв ще е резултатът. Провери дали идва той към вентилатора.

• Харесвам 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   1 потребител

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...