m1royy 0 #1 Публикувано 22 Август Здравейте , обмислям покупка на акорд и съм се спрял на ето тази обява. Обявата стои от може би около месец(поне аз тогава я видях) и е прегледана доста пъти и предполагам е била гледана на живо поне от няколко човека и все още стои та идеята ми е ако някой я е гледал да сподели мнение и евентуално дали е открил някакви проблеми защото описанието както обикновенно е добре написано. Ще съм благодарен също и на мнения базирани на преглед на обавята дали си заслужава парите защото е в горната граница на предлагането а е в началните години на производство. Също така чести проблеми при тези коли и на какво да се обърне по специално внимание при огледа. Благодаря предварително.Ю Ето обявата : https://www.mobile.bg/obiava-11748528955311083-honda-accord-2-4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6819 #2 Отговорено 22 Август (Редактирано) Цветът е много готин, а и изглежда мераклийска. Вземай, а каквото излезе - правиш. Регистрирана е и вероятно обслужена - зависи кога? Пробег на Хонда да не те плаши. Цената е височка - дано има защо, но тя е комент само между теб и продавача - тук думите са попкорн. Иди, виж я, покарай, огледай и това е. Предварително погледни темите в раздела за модела (ще ти отнеме седмици), или скачай. Нещата са сложни, или прости - както си ги направиш. Съвети много, ама все на твой гръб. Ако сърцето те тегли - вземаш, ако разумът те дърпа - бягаш. Редактирано 22 Август от ceco_accord 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 186 #3 Отговорено 3 Септември Колата е с доста надута цена, може да е читава, но е преди фейса. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LedovskyT 2 #4 Отговорено четвъртък в 15:57 Аз преди фейса не бих си взел, първо, че не е толкова красива, второ, че има по-малко джиджавки и трето много от проблемите на преди фейса са поправени. За тази цена смело фейс. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jivetz 35 #5 Отговорено четвъртък в 16:47 Той човека е турист тук като гледам.. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове