Mkilla 1085 #1 Публикувано 19 Август Привет на колегите, оглеждаме се за RDX или MDX около 2010-та. Хвърлил съм око на един RDX, някой да има инфо за него, наблюдения към 2.3 мотора, че ми е непознат? Мерси предварително на писалите. https://www.mobile.bg/obiava-21736018166924379-acura-rdx-2-3-turbo-v-tec Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 675 #2 Отговорено 19 Август Аз гледах миналата година един такъв в София, внесен от Чикаго. По ръждясала кола рядко съм виждал. Викам му на човека: - страхотна кола, ама е била. От 16 х.лв. последно преди да изчезне беше 10. Варненската е купена в Плевен за около 15-16 и няколко месеца след това се появи на 22-23х.лв. Сега е около 16. Има една нов внос пак в Плевен. А тази хасковската е от преди 2 г. в продажба след кратко прекъсване. К23 е мотора, разреден 8.8, може би заради турбото, не разбирам. 300кг. по тежко от ЦРВ 3, значи има материал. Но и гори доста, по датата, предполагам и върви приятно. Има лънч контрол и стрелка за оборотите турбото😉 Ако звъннеш на варненската обява питай защо толкова бърза реши я продава. Въпреки, че беше писал, заради закупен по-нов модел. МДХ е по-голям на габарити от РДХ. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6793 #3 Отговорено 19 Август (Редактирано) Питай Ванко (Фена) - скоро ми разправя за такава 2.3, че му "била в ръцете". Звучеше впечатлен. Редактирано 19 Август от ceco_accord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 1085 #4 Отговорено 19 Август Обаждах се на хасковската RDX, била на човек с няколко коли а тази я ползвал до морето и обратно уж. Това, което четох за този мотор е, че се вгражда само в тази кола с тази кутия. Ако го вземем и трябва нещо по-сериозно да се прави, не знам дали си заслужава. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове