Jump to content
Mkilla

Acura RDX/MDX

Recommended Posts

Привет на колегите, оглеждаме се за RDX или MDX около 2010-та. Хвърлил съм око на един RDX, някой да има инфо за него, наблюдения към 2.3 мотора, че ми е непознат? Мерси предварително на писалите. 

https://www.mobile.bg/obiava-21736018166924379-acura-rdx-2-3-turbo-v-tec

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз гледах миналата година един такъв в София, внесен от Чикаго. По ръждясала кола рядко съм виждал. Викам му на човека: - страхотна кола, ама е била. От 16 х.лв. последно преди да изчезне беше 10.

Варненската е купена в Плевен за около 15-16 и няколко месеца след това се появи на 22-23х.лв. Сега е около 16.

Има една нов внос пак в Плевен. А тази хасковската е от преди 2 г. в продажба след кратко прекъсване.

К23 е мотора, разреден 8.8, може би заради турбото, не разбирам. 300кг. по тежко от ЦРВ 3, значи има материал. Но и гори доста, по датата, предполагам и върви приятно. Има лънч контрол и стрелка за оборотите турбото😉

Ако звъннеш на варненската обява питай защо толкова бърза реши я продава. Въпреки, че беше писал, заради закупен по-нов модел.

МДХ е по-голям на габарити от РДХ. 

• Благодаря 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Питай Ванко (Фена) - скоро ми разправя за такава 2.3, че му "била в ръцете". Звучеше впечатлен.

Редактирано от ceco_accord

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обаждах се на хасковската RDX, била на човек с няколко коли а тази я ползвал до морето и обратно уж. Това, което четох за този мотор е, че се вгражда само в тази кола с тази кутия. Ако го вземем и трябва нещо по-сериозно да се прави, не знам дали си заслужава. 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...