Jump to content
LedovskyT

Габарити

Recommended Posts

Здравейте колеги, възможно ли е на 7ми фейслифт акорд да се направи включване на габарити при отключване от дистанционното. Или не е осъществимо

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Ами по способен електрончик може и да я направи тая "гимнастика", ще бъде трудно обаче защото модула за откл/закл. е различен от модула за включване на фарове и габарити.  Друг е въпроса колко парички ще ти излезе задачата.

А какъв е смисъла от това упражнение? нали като отключиш ще светнат габаритите и ще светят докато ти е отключена колата, а пък с този пиклив акумулатор, и с перманентното му недозареждане направо ще втаса горкия.

Редактирано от CCord

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами да е както при европейските коли, да светва габарита при отключване и след време сам да изгасва освен ако не ги включваш сам. Според мен ще е красиво понеже си сложих тунинг фарове. Просто ми е интересно доколко е възможно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Възможно е. Можеш да ползваш плафоните. Те са на таймер. Аз от тях съм хванал захранване за подсветката в краката, която добавих преди време. Смени си лампите с лед да не товари системата и ще получиш светкане на габарит при отключване и изгасването му след време . Само трябва да се добави диод за да не ти светкат плафоните, като пуснеш габарита принудително.

• Харесвам 2
  • Благодаря 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Супер идея, благодаря ти колега :thumbs1::thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...