LedovskyT 2 #1 Публикувано 7 Август Здравейте колеги, възможно ли е на 7ми фейслифт акорд да се направи включване на габарити при отключване от дистанционното. Или не е осъществимо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CCord 303 #2 Отговорено 7 Август (Редактирано) Ами по способен електрончик може и да я направи тая "гимнастика", ще бъде трудно обаче защото модула за откл/закл. е различен от модула за включване на фарове и габарити. Друг е въпроса колко парички ще ти излезе задачата. А какъв е смисъла от това упражнение? нали като отключиш ще светнат габаритите и ще светят докато ти е отключена колата, а пък с този пиклив акумулатор, и с перманентното му недозареждане направо ще втаса горкия. Редактирано 7 Август от CCord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LedovskyT 2 #3 Отговорено 7 Август Ами да е както при европейските коли, да светва габарита при отключване и след време сам да изгасва освен ако не ги включваш сам. Според мен ще е красиво понеже си сложих тунинг фарове. Просто ми е интересно доколко е възможно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_Ch 331 #4 Отговорено 10 Август Възможно е. Можеш да ползваш плафоните. Те са на таймер. Аз от тях съм хванал захранване за подсветката в краката, която добавих преди време. Смени си лампите с лед да не товари системата и ще получиш светкане на габарит при отключване и изгасването му след време . Само трябва да се добави диод за да не ти светкат плафоните, като пуснеш габарита принудително. 2 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LedovskyT 2 #5 Отговорено 10 Август Супер идея, благодаря ти колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове