pando 12 #1 Публикувано 7 Август Здравейте колеги, бихте ли ми казали автоматично прибиращите се огледала на срв 2ген. не се прибират сами, подлежат ли на ремонт , някой ако знае или само нови и от къде? Ще бъда много благодарен на всички отговори! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pando 12 #2 Отговорено 7 Август Колеги някой може ли да ми каже оем номера на огледалата, номера на рамата е SHSRD97906U108085. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pando 12 #3 Отговорено 7 Август Ок, благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan B 130 #4 Отговорено 7 Август (Редактирано) Не се прибират, защото имало някакъв термистор до релето в огледалото, който сдавал багажа и трябва да смени, но е пипкава работа. Някъде имаше тема със снимки. Нещо такова беше Редактирано 7 Август от Ivan B допълване Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1596 #5 Отговорено 7 Август 6 hours ago, pando said: Колеги някой може ли да ми каже оем номера на огледалата, номера на рамата е SHSRD97906U108085. https://japancars.ru/index.php?route=catalog/honda Вкарваш VIN тук и ще намериш на всичко OEM номерата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pando 12 #6 Отговорено 8 Август Благодаря ти колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове