Jump to content
richy74

Проблем с късите светлини .

Recommended Posts

Здравейте колеги ! Преди час като тръгвах за работа , дапалих и просто ми изчизнаха късите . Някой би ли могъл да ми помогне с инфо защото след последните ми преживавания с ловешките сервизи и задна лява главина  сега цярата ми кола скърца😡 . Смениха ми и меката връзка на катализатора и скърца всичко . Та като чуя за сервиз и ми се обръщат червата. 

Аз мисля че може да е някакво рере защото и двете къси измезнаха изведнъж а и имам чувството че последните дни накак бяха по слаби, но това последното воже да е зрителна измама при здрачаване. 

Ако някой може да даде съвет ще съм благодарен .

Накой знае ли къде се намира релето за къси ,дълги , предпазителите ги намерих . 

Редактирано от richy74

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До кутията с предпазителите има и кутия с релета

20250730_223052.jpg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предпазителите не горят без причина. Аз бих проверил крушките на късите светлини.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Преди 6 часа, richy74 написа:

Здравейте колеги ! Преди час като тръгвах за работа , запалих и просто ми изчезнаха късите . Някой би ли могъл да ми помогне с инфо защото след последните ми преживавания 

Редактирано от richy74

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предпазителите са здрави , просто тази вечер като тръгнах за работа и късите изчезнаха като запалих и включих светлините и късите се загубиха и двата фара , дълги имам за това мисля че е реле .

Редактирано от richy74

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен проблема е или в реле или в лоста  . Като се прибера от работа тази сутрин ще се мъча да търся релетата в книгата на  колата но е на немски 😁😆

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добро утро колеги !🙂 прибрах се от нощна смяна и то си ме чопли .... ха познайте 😂

Голям съм късметлия :

Абсорютно по едно и също време ми изгорели и двете крушки : HELLA  H1 .

Е тва ако не е каръщина , не знам какво е 😅.

ПРИЯТЕН И СПОРЕН ДЕН НА ВСИЧКИ !

20250731_062354.jpg

Редактирано от richy74
  • Харесвам 1
  • Нагоре 1
  • Благодаря 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мен ми се е случвало. Само ,че с разлика няколко минути. Спирам пред гаража едната изгоряла. Докато търся резервни, пробвам и другата не свети. И аз се ошашках и почнах да мисля за релета и бушони. До мен има алармаджия и ги включи на един траф. Дългите светят ,късите не. Тогава бях с крушки Н4 на Црв 1.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...