richy74 7 #1 Публикувано вчера в 19:05 (Редактирано) Здравейте колеги ! Преди час като тръгвах за работа , дапалих и просто ми изчизнаха късите . Някой би ли могъл да ми помогне с инфо защото след последните ми преживавания с ловешките сервизи и задна лява главина сега цярата ми кола скърца😡 . Смениха ми и меката връзка на катализатора и скърца всичко . Та като чуя за сервиз и ми се обръщат червата. Аз мисля че може да е някакво рере защото и двете къси измезнаха изведнъж а и имам чувството че последните дни накак бяха по слаби, но това последното воже да е зрителна измама при здрачаване. Ако някой може да даде съвет ще съм благодарен . Накой знае ли къде се намира релето за къси ,дълги , предпазителите ги намерих . Редактирано вчера в 19:30 от richy74 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
richy74 7 #2 Отговорено вчера в 19:33 До кутията с предпазителите има и кутия с релета Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 186 #3 Отговорено вчера в 21:34 Предпазителите не горят без причина. Аз бих проверил крушките на късите светлини. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
richy74 7 #4 Отговорено преди 20 часа (Редактирано) Преди 6 часа, richy74 написа: Здравейте колеги ! Преди час като тръгвах за работа , запалих и просто ми изчезнаха късите . Някой би ли могъл да ми помогне с инфо защото след последните ми преживавания Редактирано преди 20 часа от richy74 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
richy74 7 #5 Отговорено преди 20 часа (Редактирано) Предпазителите са здрави , просто тази вечер като тръгнах за работа и късите изчезнаха като запалих и включих светлините и късите се загубиха и двата фара , дълги имам за това мисля че е реле . Редактирано преди 20 часа от richy74 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
richy74 7 #6 Отговорено преди 19 часа Според мен проблема е или в реле или в лоста . Като се прибера от работа тази сутрин ще се мъча да търся релетата в книгата на колата но е на немски 😁😆 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
richy74 7 #7 Отговорено преди 18 часа (Редактирано) Добро утро колеги !🙂 прибрах се от нощна смяна и то си ме чопли .... ха познайте 😂 Голям съм късметлия : Абсорютно по едно и също време ми изгорели и двете крушки : HELLA H1 . Е тва ако не е каръщина , не знам какво е 😅. ПРИЯТЕН И СПОРЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ! Редактирано преди 18 часа от richy74 1 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gecata1059 42 #8 Отговорено преди 16 часа И на мен ми се е случвало. Само ,че с разлика няколко минути. Спирам пред гаража едната изгоряла. Докато търся резервни, пробвам и другата не свети. И аз се ошашках и почнах да мисля за релета и бушони. До мен има алармаджия и ги включи на един траф. Дългите светят ,късите не. Тогава бях с крушки Н4 на Црв 1. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове