Jump to content
Лудория

Диагностика преди покупка в Пловдив

Recommended Posts

Здравейте,

Като кандидат за клуба, от известно време оглеждам за бензинова Honda CR-V. Харесал съм си една в Пловдив. Преди покупката искам да се направи диагностика, за да знам какво е в ред и какво не е в автомобила. Аз нямам познания в тази област. И тук дойде интересния момент. От няколко дни се опитвам да се свържа с Бултрако в Пловдив, за да проверя дали предлагат услуга проверка преди покупка за автомобила. Но никой не вдига на *2277, нито връща обаждане (за разлика от Бултрако в София). Свързах с компания, предлагаща същата услуга в София и ползвана от мой приятел, но като че ли не им се пътува до Пловдив. Може ли някой да ми препоръча коректна фирма, която извършва подобна услуга в Пловдив? И някой знае ли какво се включва в услугата на Бултрако. Ползвал съм услугите на Das Welt Auto сервиза и съм доволен, че ме спасиха от възможна скъпа грешка, която би струвала доста повече от цената на прегледа.

Поправям. Току-що ми звъннаха от Бултрако. Обясниха ми какво се включва в услугата и цената. Въпреки това, ако имате препоръка за друга фирма в Пловдив, която предлага подобна услуга и смятате, че е добра, бих им звъннал. Благодаря.

Редактирано от Лудория

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...