Jelqzkov 0 #1 Публикувано преди 6 часа Здраавейте, отскоро при натискане на спирачката, педала започна да потъва. По съвет на майстора смених помпата с втора употреба (от Бултрако казаха, че вече не се призвеждат), но проблема остана. Течност не се губи отникъде, нито ми е светвала лампата на АБС. Установих че това е само на задните спирачки - при завъртане отначало спират, но като потъне педала се отпущат и се въртят на ръка. Моля дайте съвет каква може да е причината? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 302 #2 Отговорено преди 3 часа Въздух има! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 3050 #3 Отговорено преди 3 часа Въздух в блока на АВС-а. С помпане на педала на спирачките не може да се обезвъздуши. Спасението е сервиз с машина за смяна на спирачна течност под налягане. Играл съм го тоя мач с моята англичанка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jelqzkov 0 #4 Отговорено преди 2 часа (Редактирано) В сервиза казаха че е обезвъздушавана с машина след смяната на помпата. Също са ревизирали и четирите спирачки. Отделно и аз с помощ от приятел си поиграх на ръка у нас и пак нищо Възможно ли е самия блок на АБС да е нещо повреден? Редактирано преди 2 часа от Jelqzkov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове