Elmoto 1 #1 Публикувано сряда в 10:42 Не пазарувайте авточасти от krik.bg. Опарих се с двигател, който ми пробутаха. Пишеше, че е в много добро състояние. В сервиз на хюндай преди поставянето му на колата констатираха тотална щета" надрани цилиндри". Отказаха ми гаранция, защото е разглобяван. Пълни измамници. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 3013 #2 Отговорено сряда в 11:40 Тези, че продават повредени двигатели, са си за съд. Но и ти имаш вина, че сте отваряли двигателя. А тия от Хюндай, толкова ли са зле, да нямат един ендоскоп и да погледнат в цилиндрите, та чак разглобяват двигателя за тая елементарна информация? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galin_k 185 #3 Отговорено сряда в 11:46 @Elmoto продажбата на двигател трябва да е с фактура и дупчен голям талон. Тъй като е съществена част за движението на автомобила, трябва да имаш възможност да върнеш и да изискаш обратно заплатената сума. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1561 #4 Отговорено сряда в 16:13 Преди 5 часа, Elmoto написа: krik.bg На мен доколкото са ми излизали "техни" обяви ми се струва, че го играят прокси на големите сайтове за продажби и в този смисъл препродават обяви на трети лица от чужбина плюс организиран транспорт от тяхна страна, не самите те да продават нещо. Не е ли такъв случая? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове