Suyahoka 38 #1 Публикувано вторник в 16:39 Колеги ще регулирам клапаните на Акорда 8 ген 2.4 К24z3 мотора ,колата е на газ ,изминал съм 28000 км след последната регулация,но ми предстои пътуване около 1000 км преди приемането ми в сервиза за регулирането,проблем ли ще е,защото някъде чета за регулиране на 20000 км ,другаде на 30000 км и съм объркан. И ще прикача снимка с допуските да ми кажете тези ли са стойностите за този мотор и когато е на газ в кои граници е по-добре да са клапаните ,тенкюююю👍 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galin_k 182 #2 Отговорено вчера в 06:24 20000 ми звучи малко за реглаж, за хиляда км нищо няма да промени. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1581 #3 Отговорено вчера в 07:16 При някой газови 30 хил е много ,сега когато направиш реглажа ще прецениш колка са избягали стойностите. На газ някой майстори остават клапаните на горни граници. На последното регулиране на какви граници ги направиха. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Suyahoka 38 #4 Отговорено вчера в 09:51 Последното регулиране ми казаха ,че са на горните граници оставени Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове