milenjs 15 #1 Публикувано 6 Май Наблюдавам го от известно време, ако се задейства abs-a педала потъва, отива почти до средата. При спиране без задействане си е твърд и спира много добре. Пробвах съвсем леко да натискам спирачката и отново установих как започва да пропада надолу. За да стане твърд трябва да го отпусна и натисна бързо. При вас така ли, не ми се струва нормално, оня ден щях да вляза в багажника на една овца, реши да ускори и след това да спре рязко, успях да спра на 20-на санта зад нея но се задейства абс-а и педала почти до дъното отиде.? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 3048 #2 Отговорено 6 Май Въздух в системата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1592 #3 Отговорено 6 Май Провери имаш ли спирачна течност в казанчето . Само в сервиз може да се обезвъздуши,ако е въздух в АBS. Това с пропадането на педала намирисва на тръгнала спирачна помпа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
milenjs 15 #4 Отговорено 6 Май Течността е малко под максимума, не се сещам дали преди година като купих колата беше така. Дисковете ми са силно износени, като ги гледам имат към 3 мм ръб, имам купени но все не намирам време да ги сменя, пък и накладките са на 50% все още. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове