meneldor 123 #1 Публикувано 5 Май От къде мога да си намеря напречни греди за покрива, за моя Пилот? Дори да не са точно за модела ами някакви универсални. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 796 #2 Отговорено 8 Май Има доста магазини за багажници из София. Ще разпитам сестра ми от къде взеха техните греди и кутия. Ако е с плосък тава колата няма никакви проблеми да се сложат универсални, които се разтягат и затягат според ширината на колата, на хондата сме с точно такъв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
meneldor 123 #3 Отговорено 8 Май Ами това са оригиналните, но нямам време да ги чакам. Имам релси и предпочитам да мога да го сложа на тях https://www.hondafactoryparts.com/oem-parts/honda-2023-honda-pilot-crossbars-roof-8l04t90100 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
scyberboy 179 #4 Отговорено 16 Май Аз си пазарувам Thule (от Ескадра ЕООД). Има си фитинг кит за всеки модел. Щом имаш надлъжни сигурно ще е лесно (един за всички). Но сигурно и други големи производители имат, виж - bagajnik.com, etc... Потърси в нета 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове