Gladiator_BG 48 #1 Публикувано 28 Април (Редактирано) Привет Пуснах коментар с две снимки прикачени като линк. Сравнение на предната решетка между фейса и префейса на акорд 8 в темата. Коментара е в червено и пише Hidden. Има ли проблем? Редактирано 28 Април от Gladiator_BG Добавен скрийншот Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1557 #2 Отговорено 30 Април @Gladiator_BG, видях го още тогава и го оправих. Но не знам защо е станало така. Преди имахме проблеми със спам от ботове и сме добавили ключови думи, след които мнението да чака за ръчно одобрение от екипа. Може причината да е тази, ако в поста е имало друг текст преди това. Поздрави! 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6555 #3 Отговорено 30 Април И на мен ми се е случвало, но не съм разследвал, а и явно някой от екипа го е оправял след ден-два. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gladiator_BG 48 #4 Отговорено събота в 06:18 За първи път ми се случи. Помислих че съм згафил нещо и съм отнесъл рестрикции. Явно всичко е наред, на алгоритъма не му е харесало нещо 😁 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове