jonnybg98 15 #1 Публикувано понеделник в 14:15 Здравейте, Пробвам да намеря свойствата на това масло, но не успявам, а уж е висок японски клас. Някой има ли инфо за това и дали тук го им налично? Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 327 #2 Отговорено понеделник в 16:06 Тук има маниаци на маслата, някой може да го е срещал, аз не съм... Таа, те дълго търсят най-върховото масло, стигат до молекулярно ниво в проучванията си, като са сигурни, че четиримата собственици преди тях са подхождали по същия начин и трябва да продължат традицията... 3 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gladiator_BG 45 #3 Отговорено понеделник в 18:08 (Редактирано) Мани го гугъла .. виж в яндекса ... При Бтатушките (те вече не са де) може да се намери инфо. Ползвах преводача и според дървения превод, рядко се ползва такъв вискозитет в Япония. С клизма върви на техния пазар, но като локален производител все пак се харчи. https://www.drive2.ru/b/575621001371451702/ ПП: Ако решиш да продължиш традицията на предишните 4 собственика, можеш да сесвържеш с дистрибутора им е Европа - UK https://www.hkseurope.com/contact-us.html Редактирано понеделник в 18:16 от Gladiator_BG Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 327 #4 Отговорено понеделник в 21:38 (Редактирано) Преди 3 часа, Gladiator_BG написа: Мани го гугъла .. виж в яндекса ... Дистрибуторът за Европа е някъде в централна Англия, между Нотингам и Кембридж... Живях в Англия над 20г, не съм го чувал и виждал, което е нормално за бутиково масло, вероятно и скъпо. В сайта има и имейл за контакти, където може да се пита за подробности, но аз не бих го направил, защото спазвам едно правило за всякакви стоки- за качествата на даден продукт не се пита производителя, или търговеца, а ползвателите..., по разбираеми причини..., демек ще те омаят със суперлативи и рекламни пинизи, нали е важно да си продават стоката... Всъщност, за конкретна подробност може да се пита... В руския сайт, беше интересно да прочета за снобарската философия на фирмата, точно за маниаци... Таа, накратко, не са съгласни с грубата стандартна разбивка на стандартните вискозитети (0, 5, 20, 30...W 20, 30, 40...), а са разработили за всеки конкретен двигател, съвсем точно масло, с дробни числа (напр. 5,5W38, 4W31 и т.н... ) Е маниаците биха му се радвали, считайки, че настоящата им кола (а дори и нова), ще им е последната в живота... Иначе, май само ти разбра сарказма за предишните, примерно 4 собственика... Не оставайте с впечатлението, че не се грижа за колите си, напротив, винаги са в пълна изправност..., ама ги сменям сравнително често... Отклонение/офтопик: Потвърждение на горното изречение- В Англия не съм връщан на преглед за всичките години, а там прегледите са изключително прецизни и траят 1 час по закон. Изключение- Есента бях там и закарах Яриса на сина на преглед (аз му го купих и е на мое име, а той не разбира от коли). Върнаха ме, защото маншоните на биелетките били напукани...Нямат луфт, ама до следващия преглед, щели да се скъсат и да имат... Е, имам условия, сръчност, инструменти, купих от eBay нови, смених ги и минах... Сори за дългия коментар... Редактирано понеделник в 21:42 от JapCar 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове