Jump to content

Recommended Posts

Здравейте,

Пробвам да намеря свойствата на това масло, но не успявам, а уж е висок японски клас.

Някой има ли инфо за това и дали тук го им налично?

Благодаря!

super-zero-racing-0w20_1.jpg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тук има маниаци на маслата, някой може да го е срещал, аз не съм...

Таа, те дълго търсят най-върховото масло, стигат до молекулярно ниво в проучванията си, като са сигурни, че четиримата собственици преди тях са подхождали по същия начин и трябва да продължат традицията...

• Хаха 3
  • Объркан 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мани го гугъла .. виж в яндекса ... При Бтатушките (те вече не са де) може да се намери инфо. Ползвах преводача и според дървения превод, рядко се ползва такъв вискозитет в Япония. С клизма върви на техния пазар, но като локален производител все пак се харчи.
https://www.drive2.ru/b/575621001371451702/
ПП: Ако решиш да продължиш тра
дицията на предишните 4 собственика, можеш да сесвържеш с дистрибутора им е Европа - UK
https://www.hkseurope.com/contact-us.html

Редактирано от Gladiator_BG

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Преди 3 часа, Gladiator_BG написа:

Мани го гугъла .. виж в яндекса ... 

Дистрибуторът за Европа е някъде в централна Англия, между Нотингам и Кембридж... Живях в Англия над 20г, не съм го чувал и виждал, което е нормално за бутиково масло, вероятно и скъпо. В сайта има и имейл за контакти, където може да се пита за подробности, но аз не бих го направил, защото спазвам едно правило за всякакви стоки- за качествата на даден продукт не се пита производителя, или търговеца, а ползвателите..., по разбираеми причини..., демек ще те омаят със суперлативи и рекламни пинизи, нали е важно да си продават стоката... Всъщност, за конкретна подробност може да се пита...

В руския сайт, беше интересно да прочета  за снобарската философия на фирмата, точно за маниаци... Таа, накратко, не са съгласни с грубата стандартна разбивка на стандартните вискозитети (0, 5, 20, 30...W 20, 30, 40...), а са разработили за всеки конкретен двигател, съвсем точно масло, с дробни числа (напр. 5,5W38, 4W31 и т.н... )

Е маниаците биха му се радвали, считайки, че настоящата им кола (а дори и нова), ще им е последната в живота... :) 

Иначе, май само ти разбра сарказма за предишните, примерно 4 собственика... :)

Не оставайте с впечатлението, че не се грижа за колите си, напротив, винаги са в пълна изправност..., ама ги сменям сравнително често...

Отклонение/офтопик: Потвърждение на горното изречение- В Англия не съм връщан на преглед за всичките години, а там прегледите са изключително прецизни и траят 1 час по закон. Изключение- Есента бях там и закарах Яриса на сина на преглед (аз му го купих и е на мое име, а той не разбира от коли). Върнаха ме, защото маншоните на биелетките били напукани...Нямат луфт, ама до следващия преглед, щели да се скъсат и да имат... Е, имам условия, сръчност, инструменти, купих от eBay нови, смених ги и минах...

Сори за дългия коментар... :)

Редактирано от JapCar
  • Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...